Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Ylli Ndroqi
Rezultate gjithsej: 4

CHANNEL ONE (ish "T E K N O T R A D E")

K12412002L
(Projektimin, transmetimin dhe ritansmetimin e programeve dhe informacioneve te cdo lloji me ane te zerit, figures, sinjaleve te koduara, shkrimit, te destinuara per publikun nepermjet valeve elektromagnetike)

Tiranë 631740 ALL

Mbi 1000000 Fitim 2015

YLDON

K31618007S
(Import-eksport me shumicë e pakicë, zyre këmbimi valutor, agjenci udhëtimi, etj. Veprimtari financiare të transferimit të parave në emër dhe për llogari të subjektit financiar jo bankë. Bar-kafe. Akt)

Tiranë 65060113 ALL

Mbi 1000000 Fitim 2015

ORA

K71505003O
(Aktivitetin radioteleviziv privat vendor. Ajo perfshin prodhimin, transmetimin dhe ritransmetimin e programeve dhe informacioneve te cdo lloji me ane te zerit, figures, sinjaleve te koduara, shkrimit, te des)

Tiranë 31218655 ALL

YLDON MEDIA GROUP

L91616036F
(Ushtrimi i aktivitetit në fushën e prodhimit dhe shitjes në mënyre dixhitale e produkteve dhe shërbimeve audio e video; Prodhim filma artistike të çdo lloji dhe çdo metrazhi, Organizim i aktiviteteve ki)

Tiranë ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni