Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Zehni Demo
Rezultate gjithsej: 1

WONDER GREEN

L61901008A
(Shoqëria ka si objekt: hapjen e bar-bufeve, restoranteve, pikave të servisit, parkim automjetësh, lavazhit të hoteleve, fshatrave turistike, moteleve si dhe agjencive për shitblerje, dhënie me qira të pa)

Tiranë ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni