Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Status: Pezulluar
Rezultate gjithsej: 2715

NIBELUNG ( ish "NIBEL")

L42412005Q
(Aktivitete ne fushen e ndertimit, germime dheu, me punime eventuate murature e beton arme prishje dhe punime ne toke te germuar. Prodhim material ndertimi, prodhim material inerte-gure, prodhime qeramike tul)

Tirane 384197 ALL

Augustia Company

L41324005C
(Zhvillimi i turizmit malor, fushor dhe ujor ne Republiken e Shqiperise. Ndertimi i porteve detare per jahte, fshatrave turistike, hoteleve, komplekseve turistike, bujtinave, diskotekave dhe bar-restoranteve.)

Tirane ALL

Drini Kryemadhi

M02117019A
()

Tirane ALL

Taulant Kalo/ K71603011V

K71603011V
(Tregtim te prodhimeve te detit, konservave etj.)

Tirane 0 ALL

Dashnor Spahiu

M19830201S
(Shërbime; auditimi, financiare, kontabilitet, tatime, TIK, pastrim ambientesh , recepsioni ,sekretari ne sektorin publik dhe private, agjenci udhëtimi, shërbime restoranti dhe hotelerie. Shitje me shumice)

Kelcyre ALL

Fabiola Duro

M01403018U
(Të zhvillojë konsulencë dhe menaxhim të projekteve për investime në fushën e inovacionit, sektorëve strategjik si infrastrukturë, energji, bujqësi, turizëm, edukim, kulturë, transferim kapacitete)

Tirane ALL

Spartak Beraj

L93324401D
(Fabike vaj ulliri. Tregti vegla pune te ndryshme hidrosanitare, Plastike,,elektrike, materiale ndertimi, prodhim betoni industrial,riparim fasadash dhe lyerje me boje, , dhe materiale te ndryshme kompjuterik)

Patos ALL

BAGS

M31415015N
(Tregtimi me shumice dhe pakice i veshmbathje, canta, kepuc , aksesor etj.)

Tirane ALL

3 S

M36415201T
(Ndertim impiantesh dhe venie ne shfrytezim te tyre per prodhimin e inerteve , betonit e tregetimin e tyre . Aktivitet ne fushen e ndertimit. Kryerjen e ndertimeve te te gjitha llojeve . Ndertime e Rikonstruk)

Vlore ALL

Mbi 1000000 Fitim 2015

AN.NIK

K72214001N
(Ndertime objektesh, te llojeve te ndryshme me konstruksion druri metali etj.)

Tirane 105959727 ALL

“KOMPLEKSI PORTOKALLJA 1995”

M36421205M
(Bar-restorant. Piceri. Grill. Delivery. Plazh.Organizim eventesh. Agroturizem.Tregtim me pakice te artikujve te ndryshem (Tabacchino).Bed & Breakfast. Sherbime turistike dhe shoqerime grupesh me mjete lundru)

Vlore ALL

Premium Import SH.P.K

M31423012G
(Import, Export, Transport, Bar, Kafe, Restorant, Shitje me shumice ose pakice etj.)

Tirane ALL

QEPARO INVESTMENT

M36424204T
()

Himare ALL

QERAMIKA E JUGUT

J69102228V
(Fabrike tullash.)

Kelcyre -2642 ALL

BLEDI

K37509988I
(Ndertime civile,industriale, turistike, bujqesore, punime, sistemime, taracime, rikonstruksion godina, etj. Perpunim te lendeve te para per ndertim, materiale inerte si dhe import eksport i tyre tregti me sh)

Burrel -468697 ALL

BERLIN AD

K17614920U
(Punime dhe sherbime ne sistemin komunal, ne siperfaqet e gjelbra, prodhim fidanesh dhe lulesh, pastrim i siperfaqeve urbane, tregetim me shumice dhe pakice te mallrave te ndryshem, bar-kafe-restorant, transp)

Diber ALL

ÇUPI/MAT (ish "ÇUPI")

J68103916U
(Sherbim i rojeve civile , prodhim transport materiale ndertimi, produkte ushqimore e industriale me shumice e pakice. Ne fushen e shfrytezimit te pyjeve, mbareshtim pyjesh, Aktivitet ne fushen e ndertimit, n)

Burrel -467906 ALL

Vasil Paguna

K94517801A
(Investitor ne fushen e ndertimit.)

Sarande ALL

"STROKA" SHPK

K43522627V
(Tregeti e pergjithshme, import-eksport, tregeti prodhimesh ushqimore, bujqesore dhe industriale.)

Gjirokaster 502039 ALL

ADA

J69718508I
(Tregetim te mallrave te ndryshem industriale, ushqimore, elektroshtepiake, etj.)

Tepelene ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni