Skip to content

"MEGAPHARMA"
Last change(based on NBC extract ) made on: 2017-09-22 11:06:35
JSON

Tax Registration Number: J61814028F
Administrators: Robert Çina, Rasim Hamzaraj, Arba Merkoçi
Scope: Ne fushën e import-eksport, Rieksportim, shitje me shumicë e pakicë të medikamenteve të te gjitha llojeve për njerëz dhe kafshe, materiale higjeno-sanitare, bime mjekësore, pajisje dhe linja prodhimi në fushën e shëndetësisë, aparatura e pajisje mjekësore, lende të para e produkteve farmaceutike, etj.
Other Trade Names: "MEGAPHARMA"
Legal Form: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar
Foundation Year: 16.06.1994
District: Tiranë
Country: Shqipëri
Initial Capital: 220 000 000,00
Shares: 220 000
Type of Ownership:
Number of Administrators: 3
Male/Female: Mashkull/Femër
Assets: Tirane Tirane TIRANE Motorr me targe TR 970 D Tirane Tirane TIRANE AA 476 AH Tirane Tirane TIRANE Motor me targe AR 354 Tirane Tirane TIRANE Makina me targe AA733RH Tirane Tirane TIRANE Makina me Targë AA 354 LU Tirane Tirane TIRANE Motorr me targë AJ 160 Tirane Tirane TIRANE Makine me targe AA732RH Tirane Tirane TIRANE TR 5892 N Tirane Tirane TIRANE Makina me targe AA 126 NP Tirane Tirane TIRANE Motorr me targe TR 958 F Tirane Tirane TIRANE Fiat TR 6071 T. Tirane Tirane TIRANE Makine me targe TR 9015 R. Tirane Tirane TIRANE Fiat TR 6207 T. Tirane Tirane 3 TIRANE Motor me targe AN 472 Tirane Tirane TIRANE Motorr me targë AJ 083 Tirane Tirane TIRANE Automjet me targe AA 837 FX Tirane Tirane TIRANE Motorri me targe AJ 298
Status: Aktiv
License(s): II.7.B.2 - Tregtimi me shumicë i barnave (për kafshë)
III.1.C - Leje Mjedisi e tipit A
XII.4 - Leje e thjeshtë mjedisore
II.7.B - Tregtimi me shumicë i barnave
Changes
Address:

Seat:
Farke MJULL BATHORE Rruga e Elbasanit, Mjulle Bathore, Nr.4, perballe TEG

Telephone:
0682056520 2245060

Akte Tjetërsim Kapitali:
Financial Documents:
Financial Information
Transaksione Thesari 2015-2019
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2016: 102 413 661,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2015: 35 338 589,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2014: 27 838 056,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2013: 21 973 095,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2012: 38 723 359,92
Annual Turnover (ALL Lekë) 2016:1 811 718 834,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2015:1 208 126 331,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2014: 899 595 241,00

Profit before tax versus Annual Turnover (in percentage) over the years:

2014
2015
2016