Skip to content

GORA 2004
Last change(based on NBC extract ) made on: 2018-03-20 15:26:09
JSON

Tax Registration Number: K44802603B
Administrators: Jani Icellari
Scope: Tregetimi me shumice e pakice i artikujve te ndryshem ushqimore, industrial,konfeksjone, materjale ndërtimi,eksport import mallrash,amballazhim e tregetim pijesh alkolile, shitje me pakice te karburanteve, kalceto, agjensi turistike, transport mallrash e pasagjeresh, lavazho. Sherbime per mirembajtje te objekteve te ndertimit private dhe shteterore.
Other Trade Names: GORA 2004
Legal Form: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Foundation Year: 17.02.2004
District: Korce
Country: Shqipëri
Initial Capital: 100 000,00
Shares: 100
Type of Ownership: Private
Number of Administrators: 1
Male/Female: Mashkull
Assets: BENZ PG 5520 B;Benz PG 3569 B
Status: Aktiv
License(s): XII.4 - Leje e thjeshtë mjedisore
III.1.A - Leje Mjedisi e tipit C
Changes
Address:

Seat:
Korce, Bucimas, Ruga e Volorekës

Address:
Korce Dardhas, Pogradec,vendi Qafe-Plloce tek kryqezimi i rruges se Korçes me rrugen e fshatit Dardhas, numri i pasurise 86/5 Korce Proptisht SOMOTINE Komuna Proptisht, fshati Somotine, numer pasurie 9/6.

Telephone:
0672022222

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Financial Documents:
Financial Information
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2016: 1 705 486,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2015: 814 249,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2014: 113 056,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2013: 311 691,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2012: 2 800 706,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2016:76 048 651,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2015:98 160 073,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2014: 128 215 800,00

Profit before tax versus Annual Turnover (in percentage) over the years:

2014
2015
2016