Skip to content

LAZAJ 2002

JSON

Tax Registration Number: K56410203K
Administrators: Moisi Lazaj
Scope: Punime dheu, sistemime, tarracime terrenesh, prodhim materiale ndertimi. Ndertime civile dhe ekonomike, ndertime rrugore dhe aeroporte, ndertim ujesjellesash dhe kanalizime, ndertime hidroteknike, punime restaurimi. Tregtimi me shumice dhe pakice te artikujve te ndryshem industriale dhe ushqimore, materiale ndertimi, pajisje hidrosanitare, elektrike dhe elektroshtepiake, pajisje te kembimit te automjeteve, pajisje per zyrat, import eksport i tyre.
Legal Form: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar
Foundation Year: 2002
District: Vlorë
Country:
Initial Capital: 192 224 000,00
Shares: 192 224
Type of Ownership:
Number of Administrators: 1
Number of Board Members: Mashkull
Status: Aktiv
License(s): -
Changes
Address:

Seat:
VLORE Lagjja" Partizani" Rruga" Sofie Arapi" Nr.34

Address:
Vlore Vlore VLORE Lagjja Uji i Ftohte, Pallat 8-Katesh prane Pusit te Naftes

Telephone:
0692065373

Akte Tjetërsim Kapitali:
Financial Documents:
Financial Information
Transaksione Thesari 2015-2019
Transaksione Thesari 2014