Skip to content

VITAL Z & D
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2017-09-22 11:06:35
JSON

NIPT: J61813041E
Administrator: Zhuljeta Zaimi
Objekti i Veprimtarisë: Prodhim dhe tregtim të produkteve farmaceutike. Shërbim ekspertize dhe profesionale si dhe veprimtari të tjera profesionale lidhur me ndikimin në mjedis.
Emërtime të tjera Tregtare: Kompania Kimike VITAL Z & D
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar
Viti i Themelimit: 10.01.1995
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 54 000 000,00
Numri i pjesëve: 100
Lloji i pronësisë:
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Femër
Mjete të ushtrimit të aktivitetit: Tirane Tirane TIRANE Ford Tranzit TR 9782 R
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: III.1.C - Leje Mjedisi e tipit A
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
TIRANE Rruga Tish Daija,Ndertesa 1,Hyrja 7,Njesia Bashkiake nr 5,Kodi postare 1022.

Adresa:
Fier Fier FIER AZOTIKU FIER FABRIK. NERKOZES Tirane Tirane TIRANE Rruga e Kavajes ,Ish Ndermarrja e Vajrave

Telefoni:
682032557

Akte Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2015-2019
Transaksione Thesari 2014
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: 3 169 289,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 4 314 305,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 2 004 416,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 2 090 252,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: 4 002 411,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:28 402 289,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:41 365 414,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 43 443 965,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015
2016