Skip to content

"MEGAPHARMA"
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2017-09-22 11:06:35
JSON

NIPT: J61814028F
Administrator: Robert Çina, Rasim Hamzaraj, Arba Merkoçi
Objekti i Veprimtarisë: Ne fushën e import-eksport, Rieksportim, shitje me shumicë e pakicë të medikamenteve të te gjitha llojeve për njerëz dhe kafshe, materiale higjeno-sanitare, bime mjekësore, pajisje dhe linja prodhimi në fushën e shëndetësisë, aparatura e pajisje mjekësore, lende të para e produkteve farmaceutike, etj.
Emërtime të tjera Tregtare: "MEGAPHARMA"
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar
Viti i Themelimit: 16.06.1994
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 220 000 000,00
Numri i pjesëve: 220 000
Lloji i pronësisë:
Nr. i administratorëve: 3
Femër/Mashkull: Mashkull/Femër
Mjete të ushtrimit të aktivitetit: Tirane Tirane TIRANE Motorr me targe TR 970 D Tirane Tirane TIRANE AA 476 AH Tirane Tirane TIRANE Motor me targe AR 354 Tirane Tirane TIRANE Makina me targe AA733RH Tirane Tirane TIRANE Makina me Targë AA 354 LU Tirane Tirane TIRANE Motorr me targë AJ 160 Tirane Tirane TIRANE Makine me targe AA732RH Tirane Tirane TIRANE TR 5892 N Tirane Tirane TIRANE Makina me targe AA 126 NP Tirane Tirane TIRANE Motorr me targe TR 958 F Tirane Tirane TIRANE Fiat TR 6071 T. Tirane Tirane TIRANE Makine me targe TR 9015 R. Tirane Tirane TIRANE Fiat TR 6207 T. Tirane Tirane 3 TIRANE Motor me targe AN 472 Tirane Tirane TIRANE Motorr me targë AJ 083 Tirane Tirane TIRANE Automjet me targe AA 837 FX Tirane Tirane TIRANE Motorri me targe AJ 298
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: II.7.B.2 - Tregtimi me shumicë i barnave (për kafshë)
III.1.C - Leje Mjedisi e tipit A
XII.4 - Leje e thjeshtë mjedisore
II.7.B - Tregtimi me shumicë i barnave
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Farke MJULL BATHORE Rruga e Elbasanit, Mjulle Bathore, Nr.4, perballe TEG

Telefoni:
0682056520 2245060

Akte Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2015-2019
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: 102 413 661,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 35 338 589,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 27 838 056,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 21 973 095,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: 38 723 359,92
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:1 811 718 834,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:1 208 126 331,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 899 595 241,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015
2016