Skip to content

KADIU
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2017-09-13 12:08:23
JSON

NIPT: J61817045K
Administrator: Leonard Kadiu
Objekti i Veprimtarisë: Import-eksport të pjesëve të këmbimit, tregti me shumice e pakice të mallrave të ndryshëm industriale, pjese këmbimi, pajisje elektro shtëpiake, servis për riparime automjeteve të te gjitha llojeve dhe të tipave të ndryshme, duke përfshirë autovetura dhe makina të çdo tonazhi, import eksport tregti me shumice e pakice të mallrave të ndryshëm, ushqimore, vajra lubrifikante, elektrike, hidraulike, duralumin, pllaka të te gjitha llojeve, cigare, hoteleri, bar restorant, në fushën e ndërtimit, hoteleri turizëm etj. Import eksport dhe shitje me shumice dhe pakice të pjesëve të këmbimit për autoveturat dhe automjetet e të gjitha llojeve dhe tipave të ndryshme duke përfshirë këtu autovetura dhe 2 makina të çdo lloji dhe tonazhi, Import eksport dhe shitje blerje me shumice dhe pakice të makinave dhe autoveturave të te gjitha llojeve e tonazheve. Dhënie me qira e automjeteve.
Emërtime të tjera Tregtare: KADIU
Forma ligjore: Shoqëri Aksionare SH.A
Viti i Themelimit: 21.03.1995
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 720 262,00
Numri i pjesëve: 2 000
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Anëtarë Bordi: Ardit Simoni, Endri Dashi, Engjell Kadiu
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: VIII.1.A - Tregëtimi me shumicë i naftës, gazit, nënprodukteve përfshirë ato bio si dhe lëndët djegëse
VII.3.B.1 - Autoriparimi i mjeteve rrugore me motor dhe rimorkiove
XII.4 - Leje e thjeshtë mjedisore
III.1.A - Leje Mjedisi e tipit C
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë AUTOSTRADE Tiranë - Durrës KM 3

Adresa:
Tiranë Tiranë Tiranë Renault Kango me targe AA 539 FB Tiranë Tiranë Tiranë Furgon TR 7488 N Fier Lushnje LUSHNJE Lagjja Çlirimi, Bulevardi i Palmave, Dyqan, Kati 1 ne objektin me Nr.pasurie 2/95, Zona Kadastrale 8571 Tiranë Kashar MEZEZ Autostrada Tiranë-Durrës, Km.5, Mezez, Ndertese Private, Zone Kadastrale Nr.2679, Numer Pasurie 19/25 Tiranë Tiranë Tiranë Renault Kango me targe AA 540 FB Tiranë Tiranë Tiranë Rruga Dritan Hoxha, mbrapa shoqerise TENDENCE 3A Sh.a. Tiranë Tiranë Tiranë TR 4468 L Tiranë Tiranë Tiranë Renault Kangoo me targe AA 154 FF Elbasan Elbasan ELBASAN Autostrada Elbasan Tiranë, Lagja Skenderbej, Ish Reparti Konfeksioneve, Nr. 42/74,Zona Kadastrale 8526 Shkoder Shkoder SHKODER Lagjja Perash, Rruga Mehmet Pashe Plaku Tiranë Tiranë Tiranë AUTOSTRADE KM 5 Tiranë Tiranë Tiranë BLLOKU GINTASH LAPRAKE OBJEKTI 8 Korce Korçe KORCE Rruga Muzakajt Tiranë Kashar KASHAR Automjet tip RENAULT KANGOO me targe AA 668 GM Fier Fier FIER Lagjja Liri, Nr. 13/201, Kati i Pare Gjirokaster Gjirokaster GJIROKASTER Lagjja 18 Shtatori Tiranë Tiranë Tiranë KAVAJES 156/1 Berat Berat BERAT Rruga Antipatrea, Lagjja ''Dëshmorët e Kombit'', ish Kinoklubi, Zona Kadastrale 8501, Nr. Pasurisë 14/7, Berat Vlore Vlore VLORE Lagjja 24 Maji. Tiranë Tiranë Tiranë Automjet me targe AA 652 HJ Tiranë Tiranë Tiranë Bulevardi Zhan D'Ark, prane Ministrise se Puneve Jashteme Kukes Kukes KUKES Lagjja Nr. 2, zona kadastrale nr. 2315 dhe me nr. Pasurie 27/148-N9 4 Tiranë Tiranë Tiranë Renault Kangoo AA 631 EM Tiranë Tiranë Tiranë TR 9815 H Tiranë Tiranë Tiranë ISH MISTO MANE Tiranë Tiranë Tiranë Automjet Renault KANGOO, Targa AA 654 HJ . Tiranë Tiranë Tiranë Renault KANGOO, AA 230 HT .

Telefoni:
682054973

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2015-2019
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 33 278 205,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 28 058 369,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 32 318 817,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: 11 903 173,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:896 478 766,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 28 058 369,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015