Skip to content

ILIRIADA Zotëruese e një konçesioni Më shumë
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2017-05-18 12:05:08
JSON

NIPT: J61828125L
Administrator: Aqif Dezhgiu
Objekti i Veprimtarisë: Shitblerje me shumicë e pakicë, eksport import të mallrave të ndryshme, restorant, hoteleri, turizëm, etj. Karburante e vajra lubrifikante, bimë medicinale, tregtim automjetesh. Transport mallrash të të gjitha llojeve e udhëtareve etj., përpunim druri, prodhim i qymyr drurit, grumbullimi e përpunimi i produkteve bujqësore blegtorale etj. Pyllëzime dhe përmirësime pyjore. Prodhim materiale ndërtimi, inerte gurore, qeramike, tulla. Ekspertim për vlerësim mjedisi, mbarështim faune, flore dhe peshku.
Emërtime të tjera Tregtare: ILIRIADA
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar
Viti i Themelimit: 15.10.1994
Rrethi: Kamëz
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 120 000,00
Numri i pjesëve: 120
Konçesione dhe PPP: Jo
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
TIRANE BATHORE

Telefoni:
42268627

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare