Skip to content

BESTA

JSON

NIPT: J62903182B
Administrator: Robert Zyka
Objekti i Veprimtarisë: Tregtim me shumicë e pakicë, import - eksport të artikujve te ndryshëm ushqimor, industrial, bujqësor, materiale ndërtimi, Tregtim të armeve të gjahut. Punime ndërtimi, të kategorisë 1, 2, 3, 6, 9 në fushën e ndërtimit, si punime dheu, muraturë, betoni, ndërtime civile, industriale, turistike, punime restaurimi, rikonstruksione, punime të shtresave të rrugëve, porteve, ujësjellës, kanalizime etj. Tregtim me pakicë te lëndëve të para, karburant dhe lubrifikant. Tregtim pjesë këmbimi, servis për mjetet dhe makineritë+ lavazh.
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 28.02.1995
Rrethi: Berat
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 338 000 000,00
Numri i pjesëve: 338 000
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Berat Ura Vajgurore Njësia Administrative Poshnje, Ndërtesë dy katëshe, kati i dytë, Zona kadastrale 3032, Pasuria Nr.326/20.

Adresa:
BERAT, Kamion Mirandola me targë BR 0564B. Berat Ura Vajgurore Ura Vajgurore Njësia Administrative Poshnje, Magazinë shërbimi, Zona kadastrale 3032, Pasuria Nr.326/14. BERAT, Kamion Scania me targë BR 3584 B. BERAT, Gjysem Rimorkio Taskers me targë BR 1287 B. Berat Berat BERAT Bitumatrice ATV Tatra me targë BR 9522 A. Berat Poshnje POSHNJE Autoveture tip Range Rover me targë AA 337 CP. BERAT, Autovinc Mercedes Benz me targë AA 784 AO. Berat Poshnje POSHNJE Kamionçine tip Land Rover Defender me targë AA 641 FC. BERAT, Kamion Mercedes Benz me Targë AA 835 AJ. BERAT, Autobus Mercedes Benz me targë BR 4745 B BERAT, Kamion Mercedes Benz me targë BR 0258 B. Berat Ura Vajgurore Ura Vajgurore Rrjeti TU me kabell ABC ne kabinat e Fiderit Fid Nr.2 N/St 35/10 KV Ciflik. Durrës Durrës Durrës Rikualifikim i hapsirave ne te dy anet e rruges Pavaresia - Loti 2 BERAT, Autobot ATV Volvo me targë BR 4506 B. Berat Ura Vajgurore Ura Vajgurore Fshati Poshnje,Tregtim pjesë këmbimi,servis për mjetet dhe makineritë+ lavazho, Zona kadastrale Nr.3032, Nr.Pasurie 326/14 dhe Nr.Pasurie 326/20. BERAT, Kamion Mercedes Benz me targë BR 3428 B. Berat Poshnje POSHNJE ATV Mercedes Benz me targë AA 293 HU. Berat Poshnje POSHNJE Kamionçine tip Land Rover 3 Defender me targë AA 054 FK. Berat Berat BERAT Kamion Scania me targë BR 4795 B. Berat Berat BERAT Kamion mercedes Benz me targë BR 9107 A. Berat Berat BERAT Terheqes Renault me targë BR 1095 B. Berat Berat BERAT Kamion Scania me targë BR 2630 B. Berat Berat BERAT Kamiocine Iveco Fiat me targë AA 564 CV Berat Berat BERAT Kamion Man me targë BR3427 B. Berat Berat BERAT Kamion Renault me Targë AA 769 AO. Berat Poshnje POSHNJE Autovinç tip Man me targë AA 013 DH. Berat Poshnje POSHNJE Autoveture tip Porsche Cayenne me targë AA 556 FI

Telefoni:
0695577909

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2015-2019
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 52 987 727,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 103 010 111,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 159 730 843,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: 140 100 438,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:409 062 322,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 575 827 770,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015