Skip to content

B-93

JSON

NIPT: J62903508R
Administrator: Shpëtim Liçaj
Objekti i Veprimtarisë: Ndërtim, projektim, rikonstruksion, ndërtime industriale civile kanalizime, rruge, vepra hidroteknike, prodhim dhe tregtim të materialeve të ndërtimit. Import-eksport. Hoteleri turizëm.
Emërtime të tjera Tregtare: ''B-93''
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 28.03.1994
Rrethi: Fier
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 87 600 000,00
Numri i pjesëve: 87 600
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
FIER Lagjja 8 Shkurti, Rruga Andon Doro, zona kadastrale 8533, nr. pasurie 1/270.

Telefoni:
684029785

Faqja Web:
www.b93.al

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 18 246 486,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 12 531 163,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 10 772 916,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: 9 549 256,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:348 097 139,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 267 599 184,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015