Skip to content

N. S.S (Ndreu security services)
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2017-09-25 16:25:47
JSON

NIPT: J68319509H
Administrator: Albert Ndreu
Objekti i Veprimtarisë: Ruajtja e sigurimi i objekteve publike e private në pronësi ose në përdorim të personave fizik e juridik, sigurimin e mbrojtjen e jetës dhe shëndetit të personave fizik ose juridik, shtetas shqiptar ose të huaj, Bar-Restorant, hoteleri, etj. Import-eksport dhe instalim të sistemeve të alarmit, të pajisjeve të vëzhgimit dhe kontroll me sallë operative, prodhim dhe përdorim të tyre, si dhe organizimi i grupeve të gatshme të mbrojtjes dhe ndërhyrjes. Prodhim, mirëmbajtje, tregtim i pajisjeve dhe lëndëve të shuarjes së zjarrit dhe shpëtimit. Organizimi i grupeve të mbrojtjes dhe shpëtimit kundra zjarrit dhe emergjencave natyrore.
Emërtime të tjera Tregtare: N. S.S (Ndreu security services)
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar
Viti i Themelimit: 30.11.1995
Rrethi: Lezhë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 27 000 000,00
Numri i pjesëve: 27 000
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: I.3.A - Sigurimi fizik i objekteve shtetërore e private, i personave, si dhe veprimtarive social-kulturore, sportive, fetare e politike
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
LEZHE Lagjja "Beslidhja" pranë ish Godinës së Raiffeisen Bank, kati 3-të.

Adresa:
Durres Durres DURRES Lagjja Ish Keneta e Durres, Godina me nr. pasurie 9/398, zona kadastrale nr. 8513. Tirane Tirane TIRANE ZOGU PARE PALL. DARDANIA BANK

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2015-2018
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: 4 986 324,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 12 605 784,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 8 857 466,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: -13 417 992,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: 6 614 064,60
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:155 709 053,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:136 798 809,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 66 431 789,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015
2016