Skip to content

EKSKLUZIV

JSON

NIPT: J69102021W
Administrator: Rexhep Ruçi
Objekti i Veprimtarisë: Prodhim i materialeve të ndërtimit, import-eksport, tregtim shumicë dhe pakicë të tyre, ndërtim montim objektesh. Grumbullim dhe shitje skrapi.
Emërtime të tjera Tregtare: EKSKLUZIV shpk
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 15.05.1994
Rrethi: Lezhë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 68 000 000,00
Numri i pjesëve: 100
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Mjete të ushtrimit të aktivitetit: Tiranë TR 4933 R.
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: XII.4 - Leje e thjeshtë mjedisore
III.2.B - Veprimtaritë e tjera profesionale lidhur me ndikimin në mjedis
V.1 - Shërbime ekspertize dhe/ose profesionale lidhur me zhvillim e territorit dhe/ose ndërtimin
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
RRESHEN

Adresa Email:
orgesi96@yahoo.com

Telefoni:
682024022

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 7 225 319,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 1 645 719,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 7 624 129,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: -5 334 497,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:43 743 350,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 17 546 207,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015