Skip to content

"NDREKAJ" 

JSON

NIPT: J69102312S
Administrator: Mimoza Mita
Objekti i Veprimtarisë: Ndërtime dhe meremetim objektesh. Prerje, transport, shfrytëzim, shitje me shumicë dhe pakicë të lëndëve drusore. Grumbullim i bimëve medicinale, esencave eterovajore, me shumicë dhe pakicë. Tregtim artikujsh të ndryshëm industriale, ushqimor. Transport udhëtarësh dhe mallrash. Import eksport makinerish, pjesë këmbimi. Mbarështim pyjesh, pyllëzim e përmirësim pyjor, sistemime malore, shfrytëzim pyjesh. Mbarështimin e faunës dhe florës, kullotave dhe livadheve. Ngarkim, shkarkim porte. Tregtimin me pakicë të karburanteve. Import eksport, magazinim dhe përdorim i lëndëve plasëse (eksplozive), për përdorim civil. Grumbullim përpunim dhe shitje skrap hekuri dhe metale me ngjyre Kryerja e operacioneve ekonomike e juridike, industrial, prodhuese, tregtare që lidhen drejt për drejt ose tërthorazi me objektin e veprimtarisë së shoqërisë, brenda kuadrit të dispozitave ligjore për realizimin e çdo biznesi të përshtatshëm në arritjen e qëllimit të shoqërisë. Ofrime rrjetesh dhe shërbimesh të komunikimeve elektronike. Ndërtim i linjave me fibra optike. Tregtimi i makinerive dhe pajisje elektrike, elektronike për përdorime industriale.
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 06.02.1995
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 98 620 000,00
Numri i pjesëve: 100
Lloji i pronësisë:
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Femër
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë Njësia Bashkiake nr.7, Rruga "Kavajës", Pallati Sinani, Kulla II, Kati 2

Adresa Email:
ndrekaj_vp@hotmail.com

Telefoni:
0684056259

Akte Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2015-2019
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 20 523 096,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 8 019 692,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 8 656 383,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: 4 727 642,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:356 400 561,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 227 034 718,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015