Skip to content

FEDOS shpk
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2017-09-25 16:25:47
JSON

NIPT: K01514009I
Administrator: Fatmir Struga
Objekti i Veprimtarisë: Objekti i veprimtarisë se shoqërisë është si me poshtë: në fushën e shërbimeve shëndetësore dhe dentare, qendër kurative mjekësore, tregti me shumicë dhe pakicë të preparateve farmaceutike, riparim dhe shërbim teknik i të gjitha. - aparateve të kujdesit shëndetësore, sigurim i pjesëve të këmbimit për të gjitha aparaturat, trajnime dhe konsulenca teknike të personelit shëndetsor për përdorim aparaturash mjekësore, studime dhe aplikime të klinikave inxhinierike bio mjekësore, fushata për ndërgjegjësimin e publikut, trajtimi i mjeteve të transportit për kujdesin shëndetësor etj. Ushtrimin e aktivitetit privat në fushën e shëndetësisë. Tregtim dhe import eksport me shumicë e pakicë të pajisjeve mjekësore spitalore dhe materialeve të konsumit të te gjitha llojeve për përdorim spitalor dhe mjekësor. Mirëmbajtje dhe riparim i aparaturave mjekësore.
Emërtime të tjera Tregtare: FEDOS shpk
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar
Viti i Themelimit: 23.02.2000
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 34 900 000,00
Numri i pjesëve: 2
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
TIRANE Rruga Luigj Gurakuqi, Pallati i ri 9- katesh prane Albsig 1/17

Adresa:
Tirane Tirane TIRANE Rruga Gjergj Fishta, Pallati 8 katesh, Kati 1, Apartamenti 1 Tirane Tirane TIRANE Njesia bashkiake 2, rruga Luigj Gurakuqi, pallati i ri 9-katesh Albsig, kati -1, magazine

Telefoni:
682098717

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2015-2019
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: 8 134 787,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 8 878 922,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 3 624 904,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 1 155 595,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: 3 932 087,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:88 239 166,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:90 244 470,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 53 095 469,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015
2016