Skip to content

SINDER AB
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2020-12-03 12:14:46
JSON

NIPT: K01531003W
Administrator: Besim Memoçi
Objekti i Veprimtarisë: Ndërtim e projektim objektesh civile, turistike, rruge, ura, kanalizime, vepra ujitëse, parafabrikate, inerte. Punime topogjeodezike. Tregtim e transport materiale ndërtimi, prodhime bujqësore e mallra industriale, pajisje e pjesë këmbimi import-eksport.
Emërtime të tjera Tregtare: SINDER AB
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 24.01.2000
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 5 000 000,00
Numri i pjesëve: 100
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë SHEFQET NDROQI PRAN SANATORIUM

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar 03.12.2020
Akti i themelimit
Vendim i ortakut te vetem per zvogelimin e kapitalit 15.05.2019
Vendim i ortakut te vetem per zmadhimin e kapitalit 06.07.2011
Kontrate shitblerje kuotash 04.02.2005
Kontrate shitblerje kuotash 30.12.2005
Dokumenta Financiare: Pasqyrat financiare 2013
Pasqyrat financiare 2014
Pasqyrat financiare 2015
Pasqyrat financiare 2016
Pasqyrat financiare 2017
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2018
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2019
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019-2020
Transaksione Thesari 2015-2018
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2019: 97 197,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2018: -1 300 801,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2017: 3 891 302,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: 3 042 127,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 4 303 732,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 957 996,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: -569 913,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: 1 880 154,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2019:27 607 179,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2018:20 302 360,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2017:48 953 695,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:31 402 931,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:34 444 988,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 28 665 726,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2013: 16 295 920,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2012: 24 497 181,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015
2016
2017
2018
2019

Punuar Nga : A.Lala