Skip to content

NDERTIMI shpk

JSON

NIPT: K11325002C
Administrator: Luan Bali
Objekti i Veprimtarisë: Projektim-zbatim-Ndërtim të objekteve civile, industriale, bujqësore, blegtorale, ushtarake, turistike, kulturore, prodhime të ndryshme betoni armatura të ndryshme, punime restaurimi, rruge kanalizime, hidro sanitare, ujësjellës, objekte social kulturore, objekte të tjera, si shkolla etj. Import eksport dhe tregtim me shumicë dhe pakicë të te gjithë llojeve të mallrave industriale, bujqësore, blegtorale, ushqimore, materialeve të ndërtimit të përfunduara dhe të pa përfunduara, objekteve të ndërtimit, materialeve hidro sanitare, transport për vetë dhe për të tretët.
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 11.05.1995
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 300 000,00
Numri i pjesëve: 300
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë Tiranë Tiranë Njësia Bashkiake Nr. 11, Rruga e Durrësit, Blloku Gintash Nr. 14, Dyqani Nr. 2, Kati i dyte, Zona Kadastrale 8310, Pasuria Nr. 10/176

Adresa:
Tiranë, Automjet me targë TR 8597 L

Telefoni:
0682035642

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2015-2019
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 4 370 682,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: -3 891 430,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 585 405,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: 342 464,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:49 891 609,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 8 114 546,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015