Skip to content

NISATEL
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2017-09-25 16:25:47
JSON

NIPT: K26330201T
Administrator: Eduart Zotaj
Objekti i Veprimtarisë: Ndërtime rrjetesh telekomunikacioni dhe ofrimi i shërbimeve të telekomunikacionit. Akses interneti, import eksport të artikujve të ndryshme, tregti me shumicë dhe pakicë të artikujve ushqimore, industriale, elektroshtepiake, investime në fushën e ndërtimeve, transport urban, interurban për udhëtarë dhe mallra, ndërtime të ndryshme sociale dhe ekonomike. Veprimtari Radio Televizive.
Emërtime të tjera Tregtare: NISATEL
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar
Viti i Themelimit: 14.01.2002
Rrethi: Vlorë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 171 000 000,00
Numri i pjesëve: 1 000
Lloji i pronësisë:
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: X - Leje e integruar mjedisore
III.1 - Për ndikimin në mjedis
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
VLORE Lagjja "Pavarësia" Kulla e parë tek Rrethi Skelë kati 2

Adresa:
Durres Durres DURRES Lagjja nr.1, Rruga Taulantia, Zona Kadastrale 8512, Kati Perdhe, Kulla 2 Vlore Shushice SHUSHICE Godine 1 kateshe,Qender Llakatund, rruga kryesore, perballe me farmacine Durres Durres DURRES Lagjja 5, Rruga Mujo Ulqinaku, Zona kadastrale 8513, Godine 3-kateshe me nr. pasurie 1/402, Kati I-re Vlore Orikum ORIKUM Lagjja 10 Korriku, Rruga "Kaonet", Pallati Nr.7, Hyrja Nr.1, Kati I,Pasuria Nr.69/42+1-N9.

Telefoni:
682034923

Akte Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2015-2019
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: 75 472 187,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 41 097 825,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 67 099 860,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 69 340 722,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: 54 920 316,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:375 758 264,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:318 537 570,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 297 714 999,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015
2016