Skip to content

"ATELIER 4" 

JSON

NIPT: K31812012H
Administrator: Alban Efthimi, Altin Premti
Objekti i Veprimtarisë: Projektime dhe studime urbanistike: projektime e ndërtime civile, industriale turistike, bujqësore: studime ambientale dhe Vlerësim të ndikimit në mjedis: projektime interierësh: Projektim Peizazhi e sistemimi: studime e projektime hidrogjeologjik dhe gjeologjike: projektime rrugësh, Urash, porte turistike: projektime të inxhinierisë elektrike, të inxhinierisë hidro-mekanike: projektime konstruktive dhe supervizion punimesh: restaurime. Si dhe konsulenca për temat e me sipërme.
Emërtime të tjera Tregtare: "ATELIER 4"
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 01.02.2003
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 90 700 000,00
Numri i pjesëve: 4
Lloji i pronësisë:
Nr. i administratorëve: 2
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: III.2.A - Veprimtaritë e ekspertizës lidhur me ndikimin në mjedis
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë S. FRASHERI P. TID BALLKAN 2/2

Faqja Web:
www.atelier4.al

Akte Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2015-2019
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 89 170 663,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 17 645 850,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 10 070 326,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: 5 618 064,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:228 016 715,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 103 515 974,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015