Skip to content

LAZAJ 2002

JSON

NIPT: K56410203K
Administrator: Moisi Lazaj
Objekti i Veprimtarisë: Punime dheu, sistemime, tarracime terrenesh, prodhim materiale ndertimi. Ndertime civile dhe ekonomike, ndertime rrugore dhe aeroporte, ndertim ujesjellesash dhe kanalizime, ndertime hidroteknike, punime restaurimi. Tregtimi me shumice dhe pakice te artikujve te ndryshem industriale dhe ushqimore, materiale ndertimi, pajisje hidrosanitare, elektrike dhe elektroshtepiake, pajisje te kembimit te automjeteve, pajisje per zyrat, import eksport i tyre.
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar
Viti i Themelimit: 2002
Rrethi: Vlorë
Shteti ku vepron:
Kapitali Themeltar(Lekë): 192 224 000,00
Numri i pjesëve: 192 224
Lloji i pronësisë:
Nr. i administratorëve: 1
Nr. i anëtarëve të bordit: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
VLORE Lagjja" Partizani" Rruga" Sofie Arapi" Nr.34

Adresa:
Vlore Vlore VLORE Lagjja Uji i Ftohte, Pallat 8-Katesh prane Pusit te Naftes

Telefoni:
0692065373

Akte Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2015-2019
Transaksione Thesari 2014