Skip to content

ALBANIAN SATELLITE COMMUNICATIONS
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2018-03-06 15:47:11
JSON

NIPT: K62115018I
Administrator: Juliana Guri
Objekti i Veprimtarisë: Aktivitet i sherbimit ne fushen e telekomunikacionit, transmetimit satelitor, transmetimit te te dhenave, figure, video, kerkime, konsultime, projekte, organizim, shpernarja e produkteve te teknologjise se larte, shitja dhe zbatimi i studimeve te ndryshme.
Emërtime të tjera Tregtare: ALBANIAN SATELLITE COMMUNICATIONS
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar
Viti i Themelimit: 28/06/2006
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 280 000 000,00
Numri i pjesëve: 280 000
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Femër
Mjete të ushtrimit të aktivitetit: Tiranë, TR 2841 R;
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Çështje Ligjore: 16/12/2011 Depozitim i urdhrit Nr.2508 Prot. date 12.12.2011 leshuar nga shoqeria përmbaruese private “Bailiff Services Albania” sh.p.k, për vendosjen e mases se sekuestros konservative ne kuotat e shoqerise "Albanian Satellite Communication" sh.p.k me NUIS K62115018I dhe moskryerjen e asnje veprimi tjeter lidhur me kuotat e shoqerise, i cili mund te ndryshoje te dhenat e regjistrit tregtar. 28/12/2011 Depozitimi i Urdhrit Nr.2591 Prot Nr.424 Regj, datë 26.12.2011, nga shoqeria përmbaruese private “Bailiff Services Albania” sh.p.k, ku është urdheruar: “Heqja e masës së sekuestros konservative në kuotat e shoqerise "Albanian Satellite Communication" sh.p.k me NUIS K62115018I, vendosur me anë të urdhrit Nr.2508 Prot. date 12.12.2011.
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, Njesia bashkiake nr 6, rruga Fabrika e Qelqit, zona kadastrale 8230, nr pasurie 2/63, godina qendrore

Adresa:
Tiranë, Njesia Administrative Nr.4, Rruga 5 Maji, ish Tregu Industrial, Concord Center; Tiranë, Vore, Rruga Koder, Vore, Nr.Pas 101/46-N4, Zona Kadastrale 2183; Tiranë, Rruga e Kavajes, prane Dhomes se Tregtise dhe Industrise; Tiranë, Njesia bashkiake nr 3 4, rruga Xhanfize Keko, banese private nr 5/2; Fier, Rruga Konferenca Peza, Zona kadastrale 8532, Nr. Pasurie 5/44-N3; Tiranë, Rruga Frang Bardhi, Kompleksi Kristal, Godina C, kati; Tiranë, Rruga Blv.Bajram Curri, Godina ETC-se, Kati perdhe; Elbasan, Bulevardi Qemal Stafa, Lagja Dyli Haxhire, Pallati 8/1; Tiranë, Rruga Kavajes, Pallati i ri tek ish Ura Industriale, Kati I-re, Nr 4; Tiranë, Rruga Don Bosko, Kulla 3, Dyqani Nr.3, Kati perdhe; Fier, Lagjja Apollonia, Pasuria Nr 3/99+1-4, Volumi 4 , ZK 8512; Tiranë, Rruga Don Bosko, Kompleksi Don Bosko, Kulla 4, kati 2

Adresa Email:
info@tring.al

Telefoni:
0692056909, 044800000

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2015-2018
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: 3 522 852,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 1 423 421,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 1 009 232,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 439 849,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: 348 914,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2010: 35 152 249,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2009: -72 092 145,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:638 690 393,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:566 774 760,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 555 522 044,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015
2016