Skip to content

INSTITUTI I KONSULENCES NE NDERTIM
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2018-03-20 13:47:25
JSON

NIPT: K71828007J
Administrator: Saimir Mysliu
Objekti i Veprimtarisë: Ne fushen e ndertimeve dhe projektimeve ndertimore ne pergjithesi, konsulences, oponences, mbikqyqes dhe kolaudimit te punimeve te ndertim-montimit, ndertimin e objekteve te ndryshme; export-importin; prodhimin dhe tregtimin e paisjeve e materialeve te ndertimit ; shitjen, blerjen, marrjen me qera si dhe dhenien me qera te cdo lloj pasurie te luajteshme dhe te paluajteshme; strukturave te ndryshme turistike; organizimin e reklamave, ne fushen e komisionerise si dhe cdo gje tjeter qe eshte e nevojshme per realizimin e qellimeve te mesiperme. Vleresim te pasurive te paluajtshme.
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 12.08.1994
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 1 000 000,00
Numri i pjesëve: 100
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tirane, Farke, Rruga Eduard Mano, Pallati 20, Kati 0

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: 560 931,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 279 327,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 520 377,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: -72 663,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: -20 191 411,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:5 214 131,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:6 346 118,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 4 312 058,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015
2016