Skip to content

IT Gjergji Kompjuter

JSON

NIPT: K81503063B
Administrator: Pier Joti
Objekti i Veprimtarisë: Importim, eksportim dhe tregtim të sistemeve për përpunimin e të dhënave të të gjitha llojeve hardware, software dhe të gjitha periferikeve të tyre. Importim, eksportim dhe tregtim aparaturash të të gjitha llojeve për zyra, pajisje zyrash e mjete të tjera punë kancelarie duke përfshirë dhe të gjitha llojet e letrës e materiale të tjera botimi. Montim aparaturash të sipërpërmendura, parametrizim, konfigurim. Shërbime transmetimi të dhënash, informacione dhe shërbime të ndryshme lidhur në internet-in. zhvillim software, instalim, adoptim. Kurse kualifikimi. Mirëmbajtje të aparaturave të sipërpërmendura, suport teknik, konsulencë gjithfarë llojesh. Operacione të ndryshme komisionarë. zyre këmbimi valutash. Veprime kreditimi ose huamarrje sipas kushteve dhe interesave.
Emërtime të tjera Tregtare: IT Gjergji Kompjuter
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 03.03.2008
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 16 705 584,00
Numri i pjesëve: 100
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë Rruga Dervish Hima,Prapa ish Televizionit Klan

Telefoni:
42400399

Faqja Web:
www.gjergji-kompjuter.com

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2015-2019
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 19 685 588,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 9 530 003,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 7 562 538,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:120 576 943,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 102 973 121,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015