Skip to content

STUDIO-REBUS

JSON

NIPT: K82409008F
Administrator: Redman Toska
Objekti i Veprimtarisë: Projektim urbanistik, masterplane, plane rregullatorë. Projektim, arkitektonik, struktura civile industriale me shkalle të larte vështirësie rruge, ura dhe vapra arti, diga, ujësjellës, kanalizim, vepra ujite, kullimi, porte e pontile. Supervizion, mbikëqyrje, kolaudim sipas kategorive Np 1, Np 2, Np 3, Np 4, Np 7, Np 9. Konsulence dhe projektim skenografik. Punime zbatimi sipas kategorive Ns 1, Ns 2, Ns 4, Ns 6, Ns 7, Ns 8. Vlerësim i pasurive të paluajtshme. Vlerësim të ndikimit në mjedis dhe auditim mjedisor. Konsulence në fushën e ndërtimit dhe menaxhimit të investimit. Auditim energjetik dhe efiçence energjie.
Emërtime të tjera Tregtare: "STUDIO-REBUS"
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 27.02.2007
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 100
Lloji i pronësisë:
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
TIRANE Rruga Sami Frasheri, Pallati 39, Shkalla 2, Zyra 7.

Telefoni:
0692036406 0682041406

Akte Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 114 724,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 674 598,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 6 094 305,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: 2 224 632,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:6 995 290,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 9 790 220,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015