Skip to content

INCOMED
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2017-09-22 11:06:35
JSON

NIPT: K91530017T
Administrator: Gentian Kreka
Objekti i Veprimtarisë: Veprimtari marketingu, promovimi, studimi tregu në fushën mjekësore dhe farmaceutike. Import, eksport, tregtim me shumicë dhe e pakicë të produkteve mjekësore e farmaceutike. Veprimtari publikuese dhe printime e shpërndarje të literaturës dhe materialeve shkencore në fushën e mjekësore e farmaceutike si dhe konsulence në fushën farmaceutike në lidhje me legjislacionin, regjistrimin e barnave, analize tregu, studime klinike.
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar
Viti i Themelimit: 28.03.2009
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 100
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Mjete të ushtrimit të aktivitetit: irane Tirane TIRANE Automjeti tip Caddy me targe: AA 489 HV
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: II.7.B - Tregtimi me shumicë i barnave
III.1.A - Leje Mjedisi e tipit C
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
TIRANE Rruga Margarita Tutulani, nr. 5, prane "Alpet", kati I-re.

Adresa:
Tirane Tirane TIRANE Njesia Administrative Nr.10, Rruga Him Kolli, Nr.Pasurie 4/49+1-6, Z.Kadastrale Nr.8380 T

Telefoni:
694078575

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2015-2019
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: 53 195 592,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 34 223 237,24
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 32 836 102,29
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 37 721 426,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: 49 881 370,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:294 237 077,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:231 189 023,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 201 457 488,48

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015
2016