Skip to content

MARSIAN SERVICE Zotëruese e një konçesioni Më shumë
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2017-12-01 13:16:50
JSON

NIPT: K92411010F
Administrator: Elton Doda
Objekti i Veprimtarisë: Agjensi doganore. Aktivitete në fushën e ndërtimit, ndërtimi i të gjitha veprave civile dhe rikonstruksioni atyre ekzistuese. Import-eksport i të gjitha materialeve të ndërtimit. Aktivitet minerar-nxjerrje, shfrytëzim, përpunim, transport dhe ndërmjetësim për tregje të mineralit të kromit. Seleksionim mineral kromi, prodhim koncentrati, shpime nëntokësore. Studim dhe projektim në fushën e ndërtimit. Import, eksport si dhe tregtim me shumicë dhe e pakicë të tubave metalik e plastik të dimensioneve të ndryshme, kabllo elektrik dhe telefonik të llojeve dhe dimensioneve të ndryshme etj. Transport mallrash dhe udhëtarësh brenda dhe jashtë vendit. Shërbim interneti etj.
Emërtime të tjera Tregtare: MARSIAN SERVICE
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar
Viti i Themelimit: 10.12.2009
Rrethi: Bulqizë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 100
Konçesione dhe PPP: Jo
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
BULQIZE Lagjia Gjeologu

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: -495 616,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: -496 578,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2011: 112 320,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2010: -475 308,00