Skip to content

ALBANIAN DIGITAL PRINTING SOLUTIONS & SERVICES
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2018-03-06 15:47:11
JSON

NIPT: L11518003F
Administrator: Elvis Sula
Objekti i Veprimtarisë: Shtypshkrime dixhitale dhe menaxhim i te gjitha llojeve te dokumenteve dhe shtypshkrimeve.Tregti e te gjitha produkteve te ngjashme dhe makinerive qe lidhen me kete lloj aktiviteti.Shtypshkrim dhe menaxhim i dokumenteve me elemente sigurie.Perfaqesim ne Shqiperi i shoqerive te huaja me aktivitet te ngjashem.Prodhim,tregtim,perfaqesim i elementeve te programeve kompjuterike (software tools) si dhe zgjidhje te ndryshme te karakterit software.
Emërtime të tjera Tregtare: ALBANIAN DIGITAL PRINTING SOLUTIONS & SERVICES
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar
Viti i Themelimit: 11/03/2011
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100,00
Numri i pjesëve: 3
Lloji i pronësisë:
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: III.1.A - Leje Mjedisi e tipit C
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tirane, Kashar, Rruga Çerçiz Topulli, Objekti Nr. 17, Kodi Postar 1051

Telefoni:
0672072380

Akte Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: 19 697 628,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 12 316 770,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 6 289 662,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 8 937 840,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: 1 000 165,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:89 659 385,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:104 522 075,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 115 542 481,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015
2016