Skip to content

ANSIG
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2017-09-20 10:03:14
JSON

NIPT: L21319037M
Administrator: Edlir Ruka
Objekti i Veprimtarisë: Shoqëria ka për objekt të saj sigurimet e përgjithshme, në përputhje me Ligjin Nr 9267 date 29. 07. 2004 "Për veprimtarin e sigurimit, të risigurimit dhe ndërmjetësimit në sigurime dhe risigurime", si dhe çdo objekt tjetër veprimtarie të lejuar nga legjislacioni në fuqi dhe që nuk vjen në kundërshtim me ligjin e mësipërm dhe me rregullat e përcaktuara me akte të veçanta nënligjore.
Emërtime të tjera Tregtare: ANSIG
Forma ligjore: Shoqëri Aksionare SH.A
Viti i Themelimit: 10.01.2012
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 613 825 000,00
Numri i pjesëve: 61 382
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Nr. i anëtarëve të bordit: Altin Pasko, Piro Angjeli, Kostandin Trandafili, Edlir Ruka, Ermira Shehi,
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
TIRANE Rruga "Donika Kastrioti", Nr.9/1

Adresa:
Korce Korçe KORCE Drejtoria Rajonale e Transportit Rrugor, Kolaudimi. Shkoder Shkoder SHKODER Lagjja Ndoc Mazi, Rruga Edit Durham, Pallati nr.3/243, Kati I - re, prane Shkolles 9 - vjecare Martin Camaj Vlore Vlore VLORE Drejtoria Rajonale e Transportit Rrugore Vlorë, Kolaudimi, Vlorë Berat Berat BERAT Rruga "Antipatrea", Prane D.R.SH.T.RR (Drejtoria Rajonale e Sherbimit te Transportit Rrugor) Shkoder Shkoder SHKODER Rruga Bujar Bishanaku, Zona Kadastrale 8592, Pasuria Nr. 3/694 Shkoder Shkoder SHKODER Rruga Europa, nr.pasurie 7/7, zona kadastrale 8592, prane shkolles Skenderbeg Durres Durres DURRES Porto Durres Tirane Vaqarr VAQARR Rruga nacionale Tirane-Durres, pika e karburantit ANOIL Fier Fier FIER Lagjja Konferenca e Pezes, rruga Jakov Xoxa, pallati 305, kati 1 Tirane Preze FUSHE PREZE Fushe Preze, Nr. pasurie 10/52 Elbasan Elbasan ELBASAN Lagjja "Qemal Stafa", Rruga "29 Nentori", Nr.3 Shkoder Shkoder SHKODER Lagjia Qemal Stafa, Rruga Hamz Kazazi, Godine 5 - kateshe, Kati I-re me Nr. Pasurie 2/100-N2, Zona Kadastrale 8591. Durres Durres DURRES Lagjja nr 2, rruga Aleksander Goga, pallat 3-katesh, kati dyte, zona kadastrale 8512, nr pasurie 22/94 Shkoder Bushat BUSHAT Rruga Bushat-Vau i Dejes, km i pare prane Autoshkolles Jaku Elbasan Elbasan ELBASAN Lagjja "Beqir Dardha", Vila nr.1 Lezhe Lac LAC Lagjja nr.1 Laç, Kurbin (Zyra Laç) Fier Fier FIER Lagjia "Sheq i Madh", rruga "Teodor II Muzaka", Nr.91/1 (perballe Drejtorise se Sherbimit te Automjeteve) Fier Fier FIER Kolaudimi Fier (pike shitje dega Fier) Lezhe Lezhe LEZHE Bulevardi Gjergj Fishta, (Kryqezimi) Rruga e Spitalit Tirane Kashar KASHAR Autostrada Tirane - Durres Km. 5, Zona Kadastrale 2105, Pasuria nr. 1188, prane Drejtorise 5 Rajonale Tirane. Elbasan Librazhd LIBRAZHD Librazhd Qender, Pallati 19, Shk. 1/1 Durres Durres DURRES Qendra Tregtare Blu Star, kati i pare Durres. (Zyra Dega Durres) Lezhe Lac LAC Gjorm, Kurbin, (pike shitje dega Laç) Elbasan Belsh BELSH Belsh Qender, Prane Stacionit te Autobuzave Durres Durres DURRES Drejtoria Rajonale e Transportit Rrugor Durres 2, Shkozet Durres Berat Berat BERAT Lagjja "4 Shtatori", Prane Pikes se Kolaudimit ne Ura-Vajgurore Tirane Dajt LINZE Linze,Qesarak,rruga Besim Lika Berat Berat BERAT Rruga "Antipatrea",Lagjja "Iliria"prane kinemase Tirane Tirane TIRANE Bulevardi "Gjergj Fishta" prane ( ish kolaudimi Tirane). Lezhe Lac LAC Lagjja nr. 5, Sanxhak, Kolaudimi Kurbin, Zona Kadastrale 1768, Nr, Pasurie 127/2, Volumi 12, Fq. 151 Durres Durres DURRES Drejtoria Rajonale e Transportit Rrugor Durres, Lagjja Nr.14, Shkozet, Durres, Kolaudimi Durrës Tirane Kashar KASHAR Targat Tirane, ( pike shitje ) Korce Korçe KORCE Bulevardi "Gjergj Kastrioti", pallati 4/1 Korce Pogradec POGRADEC Lagjja nr.8, Rruga Rinia, godine private me numer pasurie 4/68, zona kadastrale nr.8582, Vlore Vlore VLORE Lagjja "Pavaresia", Bulevardi Vlore - Skele, rruga "S. Zotaj, Kulla 3

Telefoni:
35542263490

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2015-2019
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: -103 728 018,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 43 461 844,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 1 783 354,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: -102 568 013,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: 758 830,00