Skip to content

2AF ALBANIA GROUP

JSON

NIPT: L32005501M
Administrator: Aqif Konesha
Objekti i Veprimtarisë: Import eksport, tregti me shumicë dhe pakicë të materialeve hidraulike, elektrike, elektronike, pajisje hidrosanitare, etj. Prodhim materialesh ndërtimi, pjesë dhe makineri që lidhen me to, etj. Prodhim dhe shitje mineral kromi, përpunim i tij, etj. Pjesë këmbimi, kancelari etj. Transport i brendshëm dhe i jashtëm për vetë dhe për të tretë, etj. zyre konsulencë dhe kontabiliteti. Prodhim dhe shitje të energjisë. Tregtim të materialeve të pastrimit higjenik dhe kimik, detergjente, etj. Shërbimi e roje civile. Punime në fushën e ndërtimit dhe rikonstruksioneve. Shërbime në fushën e Pastrimit dhe mirëmbajtjes së mbeturinave dhe të mbetjeve urbane, etj. Tregtimi i aparateve celular, kompjuterëve, fotokopje, serverë, softuerë, skaner, aksesorë që lidhen me to, tregtim të kartave të telefonit dhe servis për celular dhe pajisje elektronike. Tregtim i mallrave ushqimor, blegtoral, bujqësor, fruta perime etj. Montim çmontim të dekoreve festive, tregtim të fishekzjarrëve, tregtim artikuj zbukurimi etj. Evadim të mbeturinave, kimikateve, lëndë të rrezikshme, etj. Tregtim prodhim i ujit etj.
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 02.08.2013
Rrethi: Durrës
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 1 114 000,00
Numri i pjesëve: 3
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Durrës Lagjja nr. 17, perballe Stacionit te trenit ( lulishtja ) , rruga Feim Ibrahimi

Telefoni:
0663333771

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2015-2019
Transaksione Thesari 2014
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 245 070,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 141 547,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 9 707 750,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014