Skip to content

" SECURITY-KORÇA"

JSON

NIPT: L43907002H
Administrator: Adrian Shehu
Objekti i Veprimtarisë: Shërbimi i ruajtjes dhe sigurisë fizike. Shërbime të ruajtjes së personave, objekteve e veprimtarive, kodi 1.3.A. Sigurimin e objekteve publike e private në pronësi ose në përdorim të personave fizike e juridike, që ushtrojnë veprimtari në Republikën e Shqipërisë. Sigurimin dhe mbrojtjen e jetës dhe të shëndetit të personave fizike, shtetas Shqiptare ose të huaj. Kryerja e shërbimeve të kategorisë 1.3 : Nënkategoria 1.3.A. Shërbime të ruajtjes së personave, objekteve e veprimtarive . Montimi, monitorimi i sistemeve të sigurisë elektronike, sistemeve të kamerave CCT, radio alarmi për përpunimin e qendrës së sallës operative (QSPA). Importim, tregtim, blerje, shitje dhe instalim të mjeteve e pajisjeve të sistemeve vrojtim-sinjalizimit, audiovizive, mjete të mbrojtjes ndaj zjarrit, pajisjeve të ndërlidhjes së komunikimit, projektim, instalim dhe programim të pajisjeve të telekomunikacionit, radio komunikimit si dhe të sistemeve të monitorimit në distancë të mjeteve lëvizëse dhe kontrollin e tyre.
Emërtime të tjera Tregtare: " SECURITY-KORÇA "
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 05.03.2014
Rrethi: Korçë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 40 000,00
Numri i pjesëve: 100
Lloji i pronësisë:
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: I.3.A - Sigurimi fizik i objekteve shtetërore e private, i personave, si dhe veprimtarive social-kulturore, sportive, fetare e politike
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
KORCE Lagjja 10, Blloku i Ri i Sportit, Nr.23, Korce.

Adresa:
Korce, POGRADEC Lagjja 5, Rruga Unaze, tek TV SOT 7. Korce Erseke ERSEKE Rruga Pali Prifti, Blloku nr.1, Pallati nr.4. Korce Bilisht DEVOLL Rruga 24 Tetori, Lagjja 2, Banesa 92. KORCE Lagjja 17, Rruga Marigo Pozio, tregu i Shitjes me Shumice Fruta-Perime.

Telefoni:
697221988

Akte Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2015-2019
Transaksione Thesari 2014
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 485 254,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:3 154 934,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2015