Skip to content

ARABEL - STUDIO
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2020-12-28 09:07:11
JSON

NIPT: L51812001S
Administrator: Ana Nishku
Objekti i Veprimtarisë: Projektim, Mbikëqyrje dhe kolaudim në fushën e ndërtimeve dhe vlerësim të pasurive të paluajtshme. Veprimtari ekspertize lidhur me ndikimin në mjedis dhe auditimin mjedisor.
Emërtime të tjera Tregtare: ARABEL - STUDIO
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 11.06.2015
Rrethi: Peshkopi
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Femër
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Diber, Peshkopi, Lagjja “Gjoke Doçi”, Bulevardi “Elez Isufi”, Z.K.Nr.2932, Zyra në Ndërtesën Nr.05

Adresa:
Tirane, Rruga "Artan Lenja", Ish Fusha e Aviacionit", Njësia Bashkiake Nr.7, Kulla Nr.4, kati 1, Apartamenti 1.

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar 12.11.2020
Akti i themelimit
Dokumenta Financiare: Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2018
Shenimet shpjeguese te PF 2018
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019-2020
Transaksione Thesari 2015-2018
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2018: 6 338 228,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2018:18 161 616,00
Punuar Nga : A.Lala