Skip to content

HMK - Consulting

JSON

NIPT: L57129604Q
Administrator: Hekuran Hoxhalli
Objekti i Veprimtarisë: Projektime, mbikëqyrje dhe kolaudim i punimeve të ndërtimit. Studime në fushën e planifikimit urban. Shërbime ekspertize lidhur me Vlerësimin e ndikimit në mjedis. Shërbime konsulencë, marketingu dhe Vlerësim të pasurive të paluajtshme. Import - eksport të produkteve pajisjeve dhe makinerive që kane lidhje me objektin e veprimtarisë.
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 17.09.2015
Rrethi: Korçë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë:
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
BILISHT Lagjja 3, Rruga Superstrada e Devollit, Pallati 32, Hyrja 1, Ap. 10

Adresa Email:
hmkconsulting2015@gmail.com

Telefoni:
0689080130

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2015-2019