Skip to content

AZ Trading
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2019-08-24 15:06:02
JSON

NIPT: L81515016F
Administrator: Eno Veshi
Objekti i Veprimtarisë: Tregëtimi i të gjitha llojeve të letrës së aluminit për industrinë ushqimore dhe nënproduktet e tij, tregëtim të mallrave, materialeve, automjeteve, mjeteve industriale me goma dhe zinxhirë të tipeve të ndryshme, makinerive, pajisjeve dhe impjanteve të ndryshme të karakterit publik, industrial, bujqësor, tregëtar, kulturor, sportiv, shërbimeve, pjesë këmbimi, goma të ndryshme, bateri automjetesh. Importimin dhe eksportimin e tyre. Tregëti me shumicë dhe pakicë të artikujve të ndryshëm industriale, bujqësore, materiale ndërtimi, pajisje elektronike, hidraulike dhe elektrike, vegla pune, Vajra lubrifikantë. Tregëti të pajisjeve elektronike, kompjutera, kancelari, aksesorë. Tregëtim materiale elektrike dhe pajisje laboratorike, transformatorë, elektromotorrë dhe riparim - shërbim për transformatorë dhe elektromotorra. Tregëtimi import eksport me shumicë dhe pakicë të materialeve dhe pajisjeve elektrike, industriale e elektro-shtëpiake, pajisjeve e sistemeve të impianteve të ftohjes, ngrohjes, kondicionerë si dhe impiante të tjera të ndryshme të çfarëdolloji. Projektim dhe instalim i pajisjeve elektrike, industriale, elektroshtëpiake, sistemeve të ftohjes ngrohjes, kondicionerë, shërbime mirëmbajtje dhe servisi të ndryshme për materialet e pajisjet elektrike dhe industriale. Organizim për evente kulturore, sociale dhe konferenca të ndryshme. Import - eksport, produkte bujqësore e blegtorale, farë, fidanë, kimikate, dhe pesticide të ndryshëm, solucione dhe material pastrimi. Tregtim i lëndëve drusore të ndryshme, mobilje për shkolla, universitete dhe institucione të tjera publike. Import-eksport i lëndëve drusore të ndryshme. Import-eksport pleksiglas. Tregtim veshje pune, uniforma.
Emërtime të tjera Tregtare: AZ Trading
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 12.03.2018
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100,00
Numri i pjesëve: 3
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, Bulevardi Gjergj Fishta, Kulla G&P, Kati 1

Adresa:
Tiranë, Rruga Mikel Maruli, Pallati 48, Magazina nr. 35

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar 31.07.2019
Statuti i shoqerise
Dokumenta Financiare: Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2018
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2015-2018
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2018: 22 174 248,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2018:77 076 270,00
Punuar Nga : A.Lala