Skip to content

FACILIZATION
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2021-03-16 15:52:13
JSON

NIPT: K94702003N
Administrator: Gjergji Guri
Objekti i Veprimtarisë: Programim dhe zhvillim i sistemeve dhe aplikacioneve informatike per funksionim ne Cloud ose lokalisht. Importim dhe rishitje brenda dhe jashte vendit e sistemeve, paisjeve dhe teknologjive te informacionit dhe komunikimit duke kryer permiresime, modifikime, integrime dhe sherbimeve gjitheperfshirese te implementimit si administrimi i projekteve, analize, skicim, trajnime dhe mbeshtetje funksionale dhe teknike. Ofrim sistemi apo program! si sherbim. Asistence teknike dhe operacionale per administrimin e sistemeve dhe teknologjive te informacionit. Kurse kualifikimi dhe trajnimi. Konsulence ne sektorin e financiar dhe operacione te ndryshme komisionere.
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 28.10.2009
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 20 000 000,00
Numri i pjesëve: 8
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tirane, Njësia Bashkiake Nr. 5, Rruga Sami Frashëri, Pallati Nr. 56, Kompleksi TID (qendra Nobis), Hyrja B, Kati I

Adresa:
1) Tirane, Rruga Sami Frashëri, Kompleksi TID, Seksioni A, Kati Përdhe.
2) Tirane, Njesia Bashkiake nr.5, Rruga Sami Frasheri, P.56, Kompleksi TID( Qendra "Nobis"), Hyrja C, Kati 1
3) Tirane, Njësia Administrative Nr. 5, Rruga "Sami Frashëri", Pallati Tris, Shkalla 1, Apartamenti 1.
4) Tirane, Rruga Sami Frashëri, Pallati Nr. 56, Kompleksi TID (qendra ''Nobis''), Tiranë

Faqja Web:
https://www.facilization.com/en/

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar 16.03.2021
Akti i themelimit
Kontrate shitblerje kuotash 05.03.2018
Kontrate shitblerje kuotash 07.03.2016
Kontrate shitblerje kuotash 26.10.2020
Kontrate shitblerje kuotash 24.01.2019
Kontrate shitblerje kuotash 05.11.2019
Kontrate shitblerje kuotash 06.01.2020
Kontrate shitblerje kuotash 09.02.2017
Marreveshje per blerjen me kusht te pjeseve te kapitalit 01.11.2016
Kontrate per blerje kuotash 13.05.2011
Kontrate per blerje kuotash 05.04.2013
Kontrate shitje kuotash 24.04.2010
Kontrate shitblerje kuotash 03.01.2018
Kontrate shitblerje kuotash 09.10.2017
Vendimi i asamblese se ortakeve per rritjen e kapitalit 07.07.2015
Vendimi i asamblese se ortakeve per zmadhimin e kapitalit 24.09.2012
Dokumenta Financiare: Pasqyrat financiare 2013
Pasqyrat financiare 2014
Pasqyrat financiare 2015
Pasqyrat financiare 2016
Pasqyrat financiare 2017
Pasqyrat financiare 2018
Pasqyrat financiare 2019
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019-2020
Transaksione Thesari 2015-2018
Transaksione Thesari 2012-2013
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2019: 113 261 800,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2018: 58 915 325,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2017: 79 316 739,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: 56 160 767,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 27 660 527,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 29 500 608,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 5 830 993,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: 1 994 177,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2019:457 616 449,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2018:390 820 700,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2017:240 296 900,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:259 261 754,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:95 384 203,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 84 894 612,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2013: 29 662 731,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2012: 72 253 352,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015
2016
2017
2018
2019

Punuar Nga : A.Lala