Skip to content

FUTBOLL KLUB KUKESI
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2019-02-05 09:56:10
JSON

NIPT: L18308201F
Administrator: Lavdrim Gjici
Objekti i Veprimtarisë: Organizimi i aktiviteteve sportive të futbollit. Krijimi i ekipeve zinxhirë dhe pjesëmarrja në garat sportive të organizuara nga Federata Shqiptare e Futbollit. Aderimi dhe regjistrimi si klub në Federatën Shqiptare të Futbollit, dhe në të gjitha llojet e aktiviteteve të futbollit kombëtar dhe ndërkombëtar. Futja në tregun e lojtarëve për të blerë lojtarë sipas nevojave të ekipit. Aktivitete të tjera në fushën e futbollit për interesat e shoqërisë dhe Bashkisë Kukës. Shoqëria, brenda kufijve të parashikuara nga legjislacioni në fuqi, do të kryej çdo operacion tregtar dhe financiar që lidhet drejtpërdrejt ose tërthorazi me objektin e saj. Shoqëria do të kryejë aktivitetin e saj pas marrjes dhe në përputhje me licencat apo lejet përkatëse.
Emërtime të tjera Tregtare: FUTBOLL KLUB KUKESI
Forma ligjore: Shoqëri Aksionare SH.A
Viti i Themelimit: 29.08.2011
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 120 000 000,00
Numri i pjesëve: 120 000
Lloji i pronësisë: Mikse (Private&Publike)
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: 2 Femra / 1 Mashkull
Anëtarë Bordi: Eva Nica; Besmir Cani; Mimoza Kuçi
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë; Rruga "Adem Jashari".

Adresa:
Tiranë; Njësia Bashkiake Nr.5; Rruga "Lidhja e Prizrenit"; Pallati Nr.14; Shkalla Nr.1; Kati 1; Apartamenti Nr.1.

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ndryshimi i Administratorit & Anëtarëve
Ndryshimi i Aksionarit
Ndryshimi i Kapitalit Themeltar
Ekstrakti Historik i Shoqërisë- Datë 05.02.2019
Dokumenta Financiare: Pasqyra Financiare 2011
Pasqyra Financiare 2012
Pasqyra Financiare 2013
Pasqyra Financiare 2014
Pasqyra Financiare 2015
Pasqyra Financiare 2016
Pasqyra Financiare 2017
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2015-2018
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2017: 4 061 207,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: 5 755 854,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 5 049 942,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: -7 392 553,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: -13 312 590,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: -18 331 593,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2011: -1 891 116,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2017:132 123 163,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:122 500 385,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:112 552 610,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 47 520 794,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2013: 15 991 785,50
Xhiro Vjetore(Lekë) 2012: 2 083 333,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2011: 14 760 000,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015
2016
2017

Punuar Nga : A.B