Skip to content

AlbKalustyan

JSON

NIPT: L42222506G
Administrator: Xhevit Hysenaj
Objekti i Veprimtarisë: Objekti i veprimtarisë së shoqërisë është si vijon: Eksport, import, me shumicë e pakicë, kultivim, grumbullim përpunim, prodhimin e esencave, paketimin dhe eksportin të bimëve medicinale dhe nënprodukteve të tyre në formë industriale shampo, sapun, kozmetike, pijeve të ndryshme alkoolike, si dhe veprimtari të tjera të lejuara nga ligji. Shoqëria mund të bashkëpunojë dhe/ose të marre direkt ose indirekt interesa, në shoqëri, firma, agjenci dhe ndërmarrje të tjera, të cilat mund të kenë edhe qëllime të tjera aktiviteti. Gjithashtu, për të realizuar objektin dhe qëllimet e saj, shoqëria mund të ndërmarrë dhe zhvillojë çdo lloj aktiviteti i lidhur me shitblerjen e pasurisë së luajtshme e te paluajtshme, si edhe çdo aktivitet tregtar, financiar, qiradhënës apo dorëzënës, që i vlerëson të dobishme apo te nevojshme për arritjen e qëllimeve të saj.
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 20.10.2014
Rrethi: Durrës
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 300 000 000,00
Numri i pjesëve: 2
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: III.1.B - Leje Mjedisi e tipit B
II.1.C - Prodhimi primar me shumicë
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Maminas VLASHAJ Lagja Vlashaj, Rruga dytesore Maminas-Sukth, Objekt Nr. 101

Adresa:
Vlorë Rruga Loni Mone, Fshati Fitore, Magazine e bimeve medicinale me nr 4, Berat Çorovode Çorovodë Zona Industriale magazine e bimeve mjeksore,nr 1

Adresa Email:
info@xherdo.com

Telefoni:
0692060915

Faqja Web:
www.xherdo.com

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: -86 758 292,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 605 945,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:322 760 800,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 8 521 178,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015