Skip to content

GIO ' S ICE
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2017-09-04 16:38:14
JSON

NIPT: L61529507M
Administrator: Armand Kaja
Objekti i Veprimtarisë: Prodhim dhe shpërndarje kroisant dhe akullore në të gjithë territorin e Republikës së Shqipërisë dhe jashtë saj; Përveç aktiviteteve të listuara me sipër shoqëria, në kuadër të objektit të saj do të marrë pjesë në të gjitha aktivitetet industriale apo tregtare të konsideruara të dobishme nga Ortaket, për përmbushjen e qëllimit të Shoqërisë Import dhe Eksport të materialeve dhe makinerive të lidhura me ketë aktivitet. Në rast së për ushtrimin e aktiviteteve të sipërpërmendura do të jetë e nevojshme marrja e licencave apo autorizimeve administrative, shoqëria do të nise aktivitetet e lidhura me to pasi të jetë pajisur me autorizimet dhe licencat përkatëse.
Emërtime të tjera Tregtare: GIO ' S ICE
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar
Viti i Themelimit: 17.03.2016
Rrethi: Durrës
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 2
Lloji i pronësisë: Mikse (Shqiptare&E huaj)
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Në proces likuidimi
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Durrës Shkozet, Lagjja nr.14, Rruga Mikepritja Durrsake, Godina nr.1

Telefoni:
698699089

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare