Skip to content

LION CONSTRUCTION
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2020-06-30 07:14:20
JSON

NIPT: L62309009J
Administrator: Bardhjus Bushaj
Objekti i Veprimtarisë: Investime në fushën e pasurive të paluajtshme dhe ndërtimit. Shitjen, blerjen, dhënien marrjen me qira të pasurive të paluajtshme. Ofrimi i shërbimeve të konsulencës në fushën e biznesit, menaxhimit, pasurive të paluajtshme. Importeksport të mallrave të ndryshme, industriale, materiale ndërtimi dhe hidrosanitare, makineri të çdo lloji, si dhe shitjen-blerjen e tyre me shumicë e pakicë brenda dhe jashtë Shqipërisë. Çdo veprimtari tjetër që do të konsiderohet e nevojshme dhe e dobishme për realizimin e qëllimit të shoqërisë dhe që nuk bie ndesh me legjisLaçionin shqiptar në fuqi.
Emërtime të tjera Tregtare: LION CONSTRUCTION
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 07.11.2016
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 17 226 980,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, Rruga "D. Hima", Zona Kadastrale Nr. 8160, Nr. Pasurie 6/369+1-51, Hyrja 1, Apartamenti 51

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar 30.06.2020
Statuti i shoqerise
Kontrate shitje kuotash kapitali 13.05.2020
Kontrate shitje kuotash kapitali 02.06.2020
Vendimi per zmadhimin e kapitalit 11.03.2019
Dokumenta Financiare: Pasqyrat financiare 2017
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2018
Shenimet shpjeguese te PF 2018
Informacione Financiare
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2018: -712 951,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2017: -569 006,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: -84 641,00
Punuar Nga : A.Lala