Skip to content

"MEGAPHARMA"
Last change(based on NBC extract ) made on: 2024-01-22 10:40:59
JSON

Tax Registration Number: J61814028F
Administrators: Robert Çina, Rasim Hamzaraj
Scope: Import-eksport, ri-eksport, ruajtje, shperndarje, shitje me shumice e pakice te artikujve farmaceutik dhe parafarmaceutik, produkte ushqimore me origjine shtazore, shtesave ushqimore dhe produkteve bimore, produkteve kozmetike, produkte per mjeksi estetike, bimeve medicinale, barnave narkotike dhe psikotrope, paisjesh mjeksore dhe laboratorike, reagenteve dhe kiteve, paisjeve dhe materialeve laboraterike dentare, te licensuara nga organet e tjera kompetente ne rastet kur kerkohet, detergjent, dezifektant. - Servis dhe mirembajtje paisjesh mjeksore, paisjesh dentare - Dhenie me qera zyrash dhe ambjentesh. Çdo aktivitet ndihmes ne perputhje me legjislacionin shqiptar i cili i sherben aktivitetit te saj kryesor.
Other Trade Names: "MEGAPHARMA"
Legal Form: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Foundation Year: 16/06/1994
District: Tiranë
Country: Shqipëri
Capital Origin: Shqipëri
Initial Capital: 120 000,00
Shares: 2
Type of Ownership: Private
Number of Administrators: 2
Male/Female: Meshkuj
Assets: I. Tirane Motor me targe AR 354
II. Tirane Makina me targe AA733RH
III. Tirane Farke Fiat Doblo me targe AA 940 TN
IV. Tirane Makina me Targë AA 354 LU
V. Tirane Motorr me targë AJ 160
VI. Tirane Makine me targe AA732RH
VII. Tirane TR 5892 N Tirane
VIII. Tirane Makina me targe AA 126 NP
IX. Tirane Makine me targe TR 9015 R
X. Tirane Farke Mjeti Motorr me targe BA223
XI. Tirane Farke Fiat Doblo me targe AA 942 TN
XII. Tirane Motor me targe AN 472
XIII. Tirane Motorr me targë AJ 083
XIV. Tirane Automjet me targe AA 837 FX
XV. Tirane Motorri me targe AJ 298
XVI. Tirane Farke Fiat Doblo me targe AA 423 TN
Status: Aktiv
License(s): II.7.B - Tregtimi me shumicë i barnave
II.7.B.2 - Tregtimi me shumicë i barnave (për kafshë)
III.1.C - Leje Mjedisi e tipit A
XII.4 - Leje e thjeshtë mjedisore
III.1.A - Leje Mjedisi e tipit C
II.1.B - Shitje me shumicë e ushqimeve me origjinë shtazore (për njerez)
Changes
Address:

Seat:
Tiranë, Farkë, Mjull Bathore, Rruga e Elbasanit, Nr.4, perballe TEG

Address:
Tirane Farke Mjull Bathore, Rruga e Elbasanit, Objekti Nr. 4, perballe TEG Tirane

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar date 29.01.2021
Kontrate shitje kuotash 20.08.2009
Vendimi per zmadhimin e kapitalit 30.06.2009
Kontrate shitje kuotash 14.09.2018
Kontrate shitje kuotash 18.10.2018
Ekstrakt Historik i Regjistrit Tregtar date 09.06.2023
Ekstrakt Historik i Regjistrit Tregtar date 22.01.2024
Financial Documents: Pasqyrat financiare 2012
Pasqyrat financiare 2014
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2015
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2016
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2017
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2018
Shenimet shpjeguese per PF 2018
Pasqyrat financiare 2019
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2020
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2021
Pasqyrat Financiare 2022
Financial Information
Transaksione Thesari 2019- On going
Transaksione Thesari 2015-2018
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2022: 190 189 342,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2021: 186 059 698,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2020: 148 307 870,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2019: 124 670 490,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2018: 127 289 936,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2017: 138 839 960,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2016: 102 413 661,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2015: 35 338 598,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2014: 27 838 056,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2013: 21 973 095,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2012: 38 723 360,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2011: 36 196 486,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2022:2 452 797 844,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2021:2 382 138 891,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2020:2 487 544 889,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2019:2 274 027 523,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2018:2 322 054 737,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2017:2 311 293 887,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2016:1 811 718 834,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2015:1 208 126 331,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2014: 899 595 241,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2013: 864 803 305,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2012: 912 057 912,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2011: 886 514 403,00

Profit before tax versus Annual Turnover (in percentage) over the years:

2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020
2021
2022

Worked By : A.Lala/ A.Baja / P. Nikolli