Skip to content

"M. LEZHA"
Last change(based on NBC extract ) made on: 2022-06-07 12:22:49
JSON

Tax Registration Number: J76504013C
Administrators: Myfit Lesha
Scope: Tregtim me shumice e pakice, import-eksport te: artikujve te ndryshem industrial, elektroshtepiak, bujqesor, blegtoral, ushqimor, materiale ndertimi, lende drusore, hidrosanitare, perpunim te lendeve drusore si mobilieri, dyer, dritare, punime artistike, makineri dhe pjese kembimi, vegla auto, servis, parking, transport te mallrave dhe e udhetareve, atricatur, argjendari, tregtim argjendari, bizhuteri, kozmetike, turizem, fruta zarzavate, plehra kimike, agjensi transporti, taksi, turizem, prodhime druri, perpunim te drurit si dhe tregtim te artikujve te prodhuar me dru, perpunim te metalit, tregtim te artikujve te prodhuara prej metali dhe grumbullim e perpunim te hekurishteve, transport per vehte dhe te trete. Prodhim dyshekesh te permasave te ndryshme dhe pjeseve ne sherbim te tyre, rrobaqepesi dhe paisje te tjera te lidhura me to, tregtim me shumice dhe pakice te tyre, importexport.Ofrimi i sherbimeve dhe konsulencave profesionale ne fushen e teknologjise se informacionit:institucioneve publike dhe private,organizatave,SME-ve dhe kujt do qe ka nevoje per konsulence apo per nje produkt konkret ne fushen e teknologjise se informacionit,IT Counsulting,IT Solutions,IT Consulting Services,SEO's,Backend Systems .
Other Trade Names: "M. LEZHA"
Legal Form: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Foundation Year: 17/02/1996
District: Shkodër
Country: Shqipëri
Capital Origin: Shqiperi
Initial Capital: 66 630 000,00
Shares: 1
Type of Ownership: Private
Number of Administrators: 1
Male/Female: Mashkull
Assets: 1. Shkoder, Kamion Mercedes Benz AB 209 FB

2. Shkoder, Kamion Mercedes Benz SH 2913 E

3. Shkoder, Kamion Mercedes Benz SH 8962 D

Status: Aktiv
License(s): III.1.A - Leje Mjedisi e tipit C
XII.4 - Leje e thjeshtë mjedisore
Changes
Address:

Seat:
SHKODER Zona Industriale, Rruga Levizja e Postribes, nr pasurie 11/200, zona kadastrale 8592

Address:
Shkoder, Lagja Bahçallek, Nr. pronesise 17/1068, zona kadastrale nr.8591

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 07.06.2022
Statuti i Shoqerise
Financial Documents: Pasqyrat Financiare viti 2007
Pasqyrat Financiare viti 2008
Pasqyrat Financiare viti 2009
Pasqyrat Financiare viti 2011
Pasqyrat Financiare viti 2012
Pasqyrat Financiare viti 2013
Pasqyrat Financiare viti 2014
Pasqyra e te Ardhurave dhe Shpenzimeve viti 2015
Pasqyrat Financiare viti 2016
Pasqyrat Financiare viti 2017
Pasqyra e te Ardhurave dhe Shpenzimeve viti 2018
Pasqyra e te Ardhurave dhe Shpenzimeve viti 2019
Pasqyra e te Ardhurave dhe Shpenzimeve viti 2020
Financial Information
Transaksione Thesari 2019-2022
Transaksione Thesari 2015-2018
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2020: 8 916 362,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2019: 8 647 266,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2018: 8 040 486,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2017: 12 006 416,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2016: 8 407 871,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2015: 10 818 103,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2014: 6 187 259,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2013: 4 348 963,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2012: 6 809 769,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2011: 6 813 253,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2010: -31 653 509,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2009: 8 819 838,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2008: 13 599 680,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2007: 4 735 277,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2020:193 234 950,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2019:181 780 286,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2018:169 687 538,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2017:235 812 293,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2016:185 856 941,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2015:207 996 792,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2014: 140 158 113,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2013: 130 395 944,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2012: 170 157 600,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2011: 159 652 452,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2010: 209 336 419,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2009: 203 150 164,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2008: 321 588 967,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2007: 118 358 429,00

Profit before tax versus Annual Turnover (in percentage) over the years:

2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020

Worked By : L.Kanani / A.Baja