Skip to content

INSTITUTI I KONSULENCES NE NDERTIM "IKN" (ish "7 Dhjetori"; ish "INSTITUTI I KONSULENCES NE NDERTIM")
Last change(based on NBC extract ) made on: 2023-05-08 14:16:11
JSON

Tax Registration Number: K71828007J
Administrators: Ilmi Mysliu, Saimir Mysliu
Scope: Ne fushen e ndertimeve dhe projektimeve ndertimore ne pergjithesi, konsulences, oponences, mbikqyqes dhe kolaudimit te punimeve te ndertim-montimit, ndertimin e objekteve te ndryshme; export - importin; prodhimin dhe tregtimin e paisjeve e materialeve te ndertimit ; shitjen, blerjen, marrjen me qera si dhe dhenien me qera te cdo lloj pasurie te luajteshme dhe te paluajteshme; strukturave te ndryshme turistike; organizimin e reklamave, ne fushen e komisionerise si dhe cdo gje tjeter qe eshte e nevojshme per realizimin e qellimeve te mesiperme. Vleresim te pasurive te paluajtshme.
Other Trade Names: INSTITUTI I KONSULENCES NE NDERTIM "IKN"
Legal Form: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Foundation Year: 12/08/1994
District: Tiranë
Country: Shqipëri
Capital Origin: Shqiperi
Initial Capital: 1 000 000,00
Shares: 100
Type of Ownership: Private
Number of Administrators: 2
Male/Female: Meshkuj
Status: Aktiv
License(s): I.2.A - Shërbime ekspertize
Changes
Address:

Seat:
Tirane, Farke, Rruga Eduard Mano, Pallati 20, Kati 0

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar 21.07.2021
Akti i themelimit
Kontrate shitje e kuotave 19.04.2017
Kontrate dhurimi kuotash 21.01.2020
Kontrate shitje e kuotave 15.09.2016
Kontrate shitje e kuotave te kapitalit 06.02.2014
Vendimi per zmadhimin e kapitalit 10.01.2014
Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 08.05.2023
Kontrate Shitje Kuotash date 19.08.2021
Financial Documents: Pasqyra financiare 2013
Pasqyra financiare 2014
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2015
Pasqyrat financiare 2016
Pasqyrat financiare 2017
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2018
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2019
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2020
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2021
Financial Information
Transaksione Thesari 2019-2022Transaksione Thesari 2019-2022
Transaksione Thesari 2015-2018
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2021: 69 171 306,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2020: 59 873 893,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2019: 25 777 162,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2018: 26 962 819,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2017: 11 424 166,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2016: -560 932,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2015: 279 328,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2014: 520 377,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2013: -72 663,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2012: -20 191 411,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2021:136 447 785,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2020:124 626 075,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2019:85 225 019,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2018:67 196 061,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2017:27 517 887,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2016:5 214 132,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2015:6 346 119,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2014: 4 312 058,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2013: 3 251 226,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2012: 4 436 587,00

Profit before tax versus Annual Turnover (in percentage) over the years:

2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020
2021

Worked By : A.Lala/ A.Baja