Skip to content

P.C.S.COMPANY
Last change(based on NBC extract ) made on: 2021-01-20 15:26:42
JSON

Tax Registration Number: K91527021J
Administrators: Xhevahir Aliu
Scope: Ne fushen e ndertimit: Ndertim, projektim, supervizion, kolaudim, punime ndertimore, gjeodezike. Studime dhe Vleresime gjeologoinxhinjerike dhe gjeoteknike. Vleresime te ndikimit ne mjedis. Vleresime te pasurive te paluajtshme. Prova laboratorike te materialeve ndertimore. Ne fusha ndihmese; Te aplikoje dhe perfitoje leje dhe liçensa perkatese te cilat te mundesojne realizimin e suksesshem te objektit te shoqerise.
Other Trade Names: P.C.S.COMPANY
Legal Form: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Foundation Year: 10.03.2009
District: Tiranë
Country: Shqipëri
Capital Origin: Shqiperi
Initial Capital: 100 000,00
Shares: 100
Type of Ownership: Private
Number of Administrators: 1
Male/Female: Mashkull
Status: Aktiv
License(s): III.2.A - Veprimtaritë e ekspertizës lidhur me ndikimin në mjedis
Changes
Address:

Seat:
Tirane, Kompleksi Garden Residence Turdiu, Kulla B, Zyra 211/3, Rruga Andrea Kushi nr.58, Al 1023

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar 20.01.2021
Akti i themelimit
Financial Documents: Pasqyrat financiare 2013
Financial Information
Transaksione Thesari 2019-2022
Transaksione Thesari 2012-2013
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2013: -61 547,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2012: 37 621,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2013: 473 850,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2012: 854 800,00
Worked By : A.Lala