Skip to content

HYDRO ENERGY SOTIRA
Last change(based on NBC extract ) made on: 2022-05-05 09:33:05
JSON

Tax Registration Number: K97212802C
Administrators: Albert Tafa
Scope: Financimi, projektimi, ndërtimi, vënia në punë, administrimi, mirëmbajtja e hidrocentraleve "Sotirë 1" dhe "Sotirë 2" si dhe prodhimi transmetimi shpërndarja eksportimi shitja dhe tregtimi i energjisë së prodhuar.
Other Trade Names: HYDRO ENERGY SOTIRA
Legal Form: SH.P.K Koncesionare/PPP
Foundation Year: 07/10/2009
District: Elbasan
Country: Shqipëri
Capital Origin: Shqipëri
Initial Capital: 560 000 000,00
Shares: 1
Parent Company / Owner: NCI, një shoqëri me përgjegjësi të kufizuar, e themeluar më datë 08.05.2014 sipas ligjeve të Republikës së Shqipërisë, me numër identifikimi në regjistrin tregtar NIPT L41709011G, me adresë në Tiranë, Farkë, MJULL BATHORE, Rruga Akacia, Zona Kadastrale 2704, Nr Pasurie 465/27, me administrator Ergys Halili, dhe ortak te vetem Besnik Halili (Sipas të dhënave të QKB deri më datë 05.05.2022)

Sipas Ekstraktit Historik te Regjistrit te Pronarit Perfitues, dat 07.05.2021, terhequr nga QKB ne daten 05.05.2022, Pronar perfitues i shoqerise me me shume se 25% te kapitalit eshte:

Besnik Halili, shtetas shqiptar, i datelindjes 1968, pronar perfitues per 100% te pronesise pasi zoteron 100% te kapitalit te shoqerise NCI. Data e percaktimit si pronar perfitues: 29.12.2016.
Concessions and PPPs: Po
Type of Ownership: PPP - Partneritet Publik Privat
Number of Administrators: 1
Male/Female: Mashkull
Status: Aktiv
License(s): XII.5 - Leje mjedisore
Leje perdorimi rezerves ujore, baseni Shkumbin -
Changes
Address:

Seat:
Elbasan, Kushovë, Sotirë, Godinë 1-katëshe e HEC, Sotirë Gramsh, zona kadastrale 3494 me nr.246/5

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Financial Documents:
Financial Information
Transaksione Thesari 2015-2018
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2020: 7 649 714,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2019: -15 111 395,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2018: 24 441 833,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2017: -42 384 719,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2016: -10 750 877,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2015: 22 847 002,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2014: 13 512 097,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2020:38 715 319,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2019:42 452 856,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2018:83 052 699,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2017:15 577 643,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2016:51 247 354,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2015:39 914 932,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2014: 42 912 927,00

Profit before tax versus Annual Turnover (in percentage) over the years:

2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020

Worked By : A.Lala