Skip to content

SHUTINA ENERGJI
Last change(based on NBC extract ) made on: 2022-05-09 13:08:10
JSON

Tax Registration Number: L01613008A
Administrators: Simon Lala
Scope: Planifikim, dizenjimi, financimi, ndërtimi, testimi, operimi dhe mirëmbajtja si dhe shitjen e energjisë së prodhuar nga ai. Prodhim, furnizim, transmetim, shpërndarje, eksportim dhe shitje energjie elektrike të prodhuar nga HEC Shutina. Blerje, shitje dhe rishitje energjie si dhe Garantimi i Origjinës dhe të drejtave të tjera të ngjashme. Shoqëria mund të kryeje gjithashtu çdo aktivitet tjetër që lidhet me objektin e sipërpërmendur që e favorizon atë.
Other Trade Names: SHUTINA ENERGJI
Legal Form: SH.P.K Koncesionare/PPP
Foundation Year: 08/04/2010
District: Lezhë
Country: Shqipëri
Capital Origin: Shqiperi
Initial Capital: 100 000,00
Shares: 100
Concessions and PPPs: Po
Type of Ownership: PPP - Partneritet Publik Privat
Number of Administrators: 1
Male/Female: Mashkull
Status: Aktiv
License(s): XII.5 - Leje mjedisore
Leje perdorimi burimi ujor siperfaqesor Baseni Mat -
Changes
Address:

Seat:
Lezhë, Orosh, REPS Qender Reps, Komuna Orosh, Mirditë

Address:
Tirane, Lagjja nr 12, Rruga Xhavit Isufi, Godina nr 559/4;

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Financial Documents:
Financial Information
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2020: 8 225 937,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2019: 3 525 482,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2018: 181 216,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2017: -12 123 394,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2016: -13 032 187,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2013: -76 103,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2012: -95 152,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2011: -76 686,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2010: -35 586,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2020:22 796 441,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2019:27 186 883,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2018:24 061 541,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2017:11 461 308,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2016:15 891 971,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2015:5 228 437,00

Profit before tax versus Annual Turnover (in percentage) over the years:

2016
2017
2018
2019
2020

Worked By : A.Lala