Skip to content

MATI HYDROPOWER
Last change(based on NBC extract ) made on: 2024-04-26 14:16:19
JSON

Tax Registration Number: L22212004A
Administrators: Jurgen Gaisberger, Ylli Halili
Scope: Objekti i aktivitetit të shoqërisë është ndërtimi, operimi dhe transferimi i hidrocentraleve, Mati 1, Mati 2 dhe Mati 3, tek Autoriteti Kontraktues, ku përfshihet financimi, ndërtimi, vënia në punë, prodhimi, furnizimi, transmetimi, shpërndarja, eksportimi dhe shitja e energjisë elektrike, në zbatim të kontratës se konçesionit me Autoritetin Kontraktues.
-------------
Kategoria: Sektori i Energjisë
-------------
Other Trade Names: MATI HYDROPOWER
Legal Form: SH.P.K Koncesionare/PPP
Foundation Year: 11/10/2012
District: Tiranë
Country: Shqipëri
Capital Origin: Shqiperi
Initial Capital: 93 100 000,00
Shares: 2
Parent Company / Owner: I. ORIGO HYDROPOWER shpk, një shoqëri me përgjegjësi të kufizuar, e themeluar më datë 30.01.2017 sipas ligjit shqiptar, me numër në regjistrin tregtar NIPT L76401206P, me adresë në Vlorë, Rruga “Gjergj Kastrioti”, Godina nr. 1, në kryqëzimin me rrugën “Hamit Lumi”, pranë ish-NPA, me administrator dhe ortak te vetem Kujtim Kale. Aktualisht shoqeria eshte e pezulluar (Sipas të dhënave të QKB deri më datë 01.04.2022)

II. ENSO HYDRO ENERGJI shpk, një shoqëri me përgjegjësi të kufizuar, e themeluar më datë 03.08.2011 sipas ligjit shqiptar, me numër në regjistrin tregtar NIPT L12017010Q, me adresë në Tiranë, Rruga “Jul Varibova”, Vila nr. 10, Njësia Bashkiake nr. 2, me administratore Ulrike Krapinger dhe Daniela Till. Ortaket e shoqerise jane: enso hydro gmbH (80%) dhe International Finance Corporation (20%) (Sipas të dhënave të QKB deri më datë 01.04.2022)

Sipas Ekstraktit Historik te Regjistrit te Pronarit Perfitues, date 23.05.2022, terhequr nga QKB ne daten 30.05.2022, Pronar perfitues te shoqerise me 25% te kapitalit e me teper jane:

Gilbert Frizberg, shtetas austriak, i datelindjes 1956, pronar perfitues per 47.5% te pronesise. Data e percaktimit si pronar perfitues 01.04.2021.
Concessions and PPPs: Po
Type of Ownership: PPP - Partneritet Publik Privat
Number of Administrators: 2
Male/Female: Mashkull
Status: Aktiv
License(s): -
Changes
Address:

Seat:
Tiranë, Njësia Bashkiake nr.2, Rruga "Jul Variboba", Vila nr.10.

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Financial Documents:
Financial Information
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2022: 9 734 037,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2021: -7 722 987,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2020: -41 451 491,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2019: -17 064 153,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2018: 41 546 405,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2017: -29 175 547,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2016: -30 714 533,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2015: -40 951 302,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2014: -19 466 257,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2013: -13 240 558,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2012: -468 004,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2022:7 692 308,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2021:8 882 305,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2020:8 217 076,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2019:8 089 876,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2018:14 285 305,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2017:3 870,00
Worked By : A.Lala/L.Kanani