Skip to content

MOTO-MANIA
Last change(based on NBC extract ) made on: 2021-10-04 13:43:15
JSON

Tax Registration Number: L32203009T
Administrators: Albert Ballabani
Scope: Tregtim me shumice dhe pakice dhe import-eksport te: a) motocikleta, aksesore motocikletash, bateri, vaj motocikletash, bicikleta, aksesore bicikletash. b) Te mallrave te ndryshme ushqimore, industrial, pije konfeksione, frutaperime, materiale ndertimi e nenprodukteve te tyre, elektroshtepiake, prodhime bujqesore e blektorale, orendi shtepiake, mobilje, paisje elektrike dhe elektronike, hidro sanitare, hidraulike, kinkaleri, kancelari zyre e shkolle, pjese kembimi per auto, baderi, goma. Tregtim bimesh medicinale, eterovajore, plehrash e prodhime kimike, prodhime kozmetike dhe estetike. Import - eksport dhe tregtim me shumice dhe pakice te materialeve dhe paisjeve dentare. Tregti me shumice dhe pakice te pajisjeve dhe furniturave mjeksore. Sherbime stomatologjike. Import-eksport te materialeve te konsumit si dhe kite dhe reagent per laboratore Fiziko-Kimik, mikrobiologjik e biokimik si dhe per te gjithe laboratoret e tjere. Import-eksport te aparaturave te ndryshme per te gjitha llojet e labortoreve si dhe servis te tyre.
Other Trade Names: MOTO-MANIA; TechnoDental
Legal Form: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Foundation Year: 01.10.2013
District: Tiranë
Country: Shqiperi
Initial Capital: 5 100 000,00
Shares: 100
Type of Ownership: Private
Number of Administrators: 1
Male/Female: Mashkull
Assets: Tirane, Kashar, Automjet VW Caddy me targe AA 549 YC
Tirane, VW CADDY AB 914 CP
Tirane, Fiat Doblo AA 156 GM
Status: Aktiv
License(s): II.6.A - Shërbime mjeksore parësore dhe/ose stomatologjike
Changes
Address:

Seat:
Tirane, Kashar,Mezez, Rruga Dytesore, Autostrada TR-DR, Km.1, Rruga" Demneri", Godina nr.1

Address:
Tirane, Kashar, Rruga Dytesore, Autostrada TR - DR km.1, Rruga Demneri, Godina nr.1

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 04.10.2021
Akti i themelimit te Shoqerise
Vendim i Asamblese se Pergjithshme per rritjen e kapitalit date 05.12.2013
Financial Documents: Pasqyrat Financiare viti 2013
Pasqyrat Financiare viti 2014
Pasqyrat Financiare viti 2015
Pasqyrat Financiare viti 2016
Pasqyrat Financiare viti 2017
Pasqyra e Te Ardhurave dhe Shpenzimeve viti 2018
Pasqyra e Te Ardhurave dhe Shpenzimeve viti 2019
Pasqyra e Te Ardhurave dhe Shpenzimeve viti 2020
Financial Information
Transaksione Thesari 2019-2021
Transaksione Thesari 2015-2018
Transaksione Thesari 2014
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2020: 14 557 628,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2019: 10 926 346,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2018: 9 737 786,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2017: 9 563 076,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2016: 11 592 703,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2015: 1 214 634,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2014: 577 960,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2013: 66 002,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2020:108 057 412,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2019:69 907 858,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2018:63 876 891,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2017:54 070 396,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2016:58 448 728,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2015:32 269 124,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2014: 12 083 145,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2013: 403 675,00

Profit before tax versus Annual Turnover (in percentage) over the years:

2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020

Worked By : L.Kanani