Skip to content

OBERALD ENERGJITIK
Last change(based on NBC extract ) made on: 2020-11-16 10:22:01
JSON

Tax Registration Number: L39610301L
Administrators: Olta Brahaj
Scope: Projektimin, ndërtimin dhe transferimin e hidrocentraleve "Kryezi 3'', ''Kryezi 4'', ''Kryezi 5'', me vendndodhje në përroin e madh, rrethit Puke, tek Ministria e Ekonomisë, Tregtisë dhe Energjetikës, si autoritet kontrator në objektin e veprimtarisë përfshihet financimi, nderimi, vënia në punë, prodhimi, furnizimi, transmetimi, shpërndarja, eksportimi dhe shitja e energjisë elektrike në zbatim të kontratës së Konçesionit datë 09. 09. 2013, numër 10. 333 rep nr. 3327 kol.
Legal Form: SH.P.K Koncesionare/PPP
Foundation Year: 10.09.2013
District: Shkodër
Country: Shqipëri
Initial Capital: 100 000,00
Shares: 100
Concessions and PPPs: Po
Type of Ownership: PPP - Partneritet Publik Privat
Number of Administrators: 1
Male/Female: Femër
Status: Aktiv
License(s): -
Changes
Address:

Seat:
Shkodër, Qafë Mali, Kryezi, Rruga "Kryezi", Shtëpi private

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Financial Documents:
Financial Information
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2018: -3 087 404,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2017: -865 068,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2016: -387 774,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2015: -308 088,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2014: -175 000,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2013: -175 050,00
Worked By : A.Lala