Skip to content

IAK INVEST Owner of a concession Read more
Last change(based on NBC extract ) made on: 2022-05-19 08:48:36
JSON

Tax Registration Number: L91324001V
Administrators: Idriz Kadare
Scope: Financimin, projektimin, ndertimin, venien ne pune, administrimin, mirembajtja e hidroicentralit. Prodhimi, furnizimi, transmetimi, shperndarja, eksportimi dhe shitja e energjise elektrike. Investim ne fushen e energjise, bio gaz. Investimi, projektimi, ndertimi te paneleve diellor Eloik dhe Solar (panele diellor). Shoqeria mund te kryeje aktivitete qe nuk jane ne objektivat e saj dhe qe e favorizojne ate.
Legal Form: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Foundation Year: 21/01/2019
District: Tirane
Country: Shqiperi
Capital Origin: Shqiperi
Initial Capital: 100 000,00
Shares: 2
Child Company: SHPËRDHAZA - ENERGJI, një shoqëri konçesionare me përgjegjësi të kufizuar, e themeluar më datë 27.08.2015 sipas ligjeve të Republikës së Shqipërisë për zbatimin e kontratës së konçesionit për hidrocentralin Kaçinar, me numër identifikimi biznesi NIPT L59517003U, me adresë në Lezhë, Kaçinar, Hidrocentrali Kacinar, Rrethi Mirditë, me administrator Kreshnik Malaj, me status aktiv. IAK INVEST shpk është ortak i kësaj shoqërie me 85,04% të kuotave të kapitalit. Sipas të dhënave të QKB deri më datë 19.05.2022
Type of Ownership: Private
Number of Administrators: 1
Male/Female: Mashkull
Status: Aktiv
License(s): -
Changes
Address:

Seat:
Tirane, Rruga e Kavajes, Pallati nr.16

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 19.05.2022
Financial Documents: Pasqyra e Te ardhurave dhe Shpenzimeve viti 2019
Financial Information
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2019: -240 858,00
Worked By : A.Lala/L.Kanani