Skip to content

AB Laboratory Solutions BV (Ish Orinoco Mineral Resources B.V.) Zotëruese e një koncesioni Më shumë
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2022-03-08 09:52:10
JSON

NIPT: 27304774
Administrator: Konstantinos Karathanos
Objekti i Veprimtarisë: Institucion financiar (jo fond sigurimesh dhe pensionesh)
Emërtime të tjera Tregtare: AB Laboratory Solutions B.V.
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 24.08.2007
Rrethi: Hague
Shteti ku vepron: Hollandë
Origjina e Kapitalit: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 2 194 380,00
Shoqëri Mëmë / Zotërues për këtë Subjekt: PEGASUS. Shpk, një shoqëri me përgjegjësi të kufizuar, e themeluar më datë 11.01.1995 sipas ligjeve të Republikës së Shqipërisë, me numër identifikimi biznesi NIPT J62903750A, me seli në Tiranë, Rruga Siri Kodra, tek ish frigoriferi, Nr. 149, me administrator dhe njëkohësisht ortak të vetëm Janis Karathano. Aktualisht ka status aktiv. Pegasus. shpk është ortaku kryesor i shoqërisë AB Laboratory Solutions B.V. Nuk ka informacion nëse ka ortakë të tjerë. ( Sipas të dhënave të QKB deri më datë 08.03.2022)
Shoqëri e Kontrolluar nga ky Subjekt: LABORATORY NETWORKS, një shoqëri koncesionare me përgjegjësi të kufizuar, e themeluar më datë 08.03.2022 sipas ligjeve të Republikës së Shqipërisë, me numër identifikimi biznesi NIPT L91923002T, me seli në Tiranë, Tiranë, Rruga Kongresi i Manastirit, Pallati i firmes F.A.G, Ap.Nr.2, me administrator Sokol Ramizi. AB Laboratory Solutions BV zoteron 33.3% te kapitalit te shoqerise koncesionare ( Sipas të dhënave të QKB deri më datë 08.03.2022)
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Shënime: Të dhënat e publikuara për këtë kompani nuk janë zyrtare. Një pjesë e informacionit për këtë kompani është marrë në faqen https://drimble.nl/bedrijf/den-haag/17210720/ab-laboratory-solutions-bv.html.

Fitues të konçesionit për shërbimin laboratorik të spitaleve universitare, rajonale, dhe atyre bashkiake të Sarandës e Lushnjës

Më datë 22.12.2016 është bërë shpallja e njoftimit të konçesionit për ofrimin e shërbimit laboratorik të spitaleve universitare, rajonale, dhe atyre bashkiake të Sarandës e Lushnjës. Më datë 15.02.2017 u mbajt proçedura konkurruese e konçesionit, në të cilën kanë qenë pjesëmarrës këta operatorë ekonomikë me ofertat përkatëse:

a) Acibadem Saglik Hizmetleri ve Ticaret A.S (%51) & Acibadem Labmed Saglik Hizmetleri A.S (%49) ; (Turqi), Vlera 4.80 % zbritje nga çmimi i listës së testeve.
b) American Hospital Sh.a (AL), Vlera nuk u paraqit.
c) Biometric Albania Sh.p.k (AL), Vlera nuk u paraqit.
d) Montal Sh.p.k (AL), Vlera nuk u paraqit.
e) Genius Sh.p.k (AL), Vlera 15 % zbritje nga çmimi i listës së testeve.
f) Intermedica Center Sh.p.k (AL) (%66) dhe Bioiatriki (Biomedicine) Sh.a (%34) Greqi, Vlera 5.70 % zbritje nga çmimi i listës së testeve.
g) Labopharma Sh.p.k (AL) (%41.7) & Exalab France (%25) & AB Laboratory Solutions B.V (%33.3) Hollandë , Vlera 10.70 % zbritje nga çmimi i listës së testeve.
h) Fedos Sh.p.k (AL), Vlera nuk u paraqit. 9. Krijon Sh.p.k (AL), Vlera nuk u paraqit.

Më datë 24.04.2017, me anë të njoftimit të Ministrisë së Shëndetësisë, konsorciumi BOE Labopharma Sh.p.k & Exalab Francë & AB Laboratory Solutions B.V Hollandë, me përfaqësues Labopharma Sh.p.k, u shpall fitues i konçesionit për ofrimin e shërbimit laboratorik të spitaleve universitare, rajonale dhe atyre bashkiake të Sarandës dhe Lushnjës.

* Kapitali i shoqërisë është 18000 euro dhe është konvertuar në lekë me kursin e këmbimit të datës 08.02.2020.
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Laan van Meerdervoort 1224, Hagë

Akte. Tjetërsim Kapitali: Te dhena te kompanise AB Laboratory Solutions B.V, date 08.03.2022
Te dhena te ish zoteruesit Orinoco Mining & Resources B.V.
Te dhenat e regjistrit tregtar hollandez per zoteruesin kryesor te AB Laboratory Solutions BV
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : A.Lala